Olguta Vasilescu se victimizeaza din nou pe posturile TV: „Mi-a spus ca am intrat pe o lista si o sa inceapa sa-mi fabrice un dosar”

politica

Lia Olguta Vasilescu a declarat, joi, ca fostul social-democrat Marian Vanghelie a avertizat-o in 2014 ca este pe o lista a unor politicieni care vor avea dosar, ministrul Muncii precizand ca la scurt timp au inceput cercetarile in dosarul in care este acuzata de coruptie.

„Pot sa confirm ca Marian Vanghelie m-a sunat in 2014, dupa ce eu facusem o declaratie in spatiul public si luasem apararea unei persoane condamnate pe nedrept. Mi-a spus ca de ce nu-ti vezi tu de treaba ta, la Craiova, pentru ca, uite, ai intrat pe o lista si o sa inceapa sa-ti fabrice un dosar. Acum, daca dau timpul inapoi, constat ca intr-adevar atunci a inceput dosarul meu pe care il stie toata lumea. La nici o luna a inceput deja sa fabrice acest dosar. Nu l-am intrebat atunci de unde are informatia, dar s-a dovedit a fi foarte real”, a declarat, la Antena 3, ministrul Muncii.

„A fost o discutie, la un moment dat, in partid, ca Victor Ponta se pregateste sa devina presedinte, Maior premier iar Oprea sa ajunga la SRI, mi s-a parut hilar la momentul respectiv, am spus ca nu va accepta niciodata PSD sa vina Maior in fruntea guvernului, dar aceasta informatie a circulat foarte mult. Cred ca multi dintre liderii partidului nu au mai tras cu toata forta sa ajunga Ponta presedinte”, a mai spus Lia Olguta Vasilescu.

Precizarile vin in contextul in care Marian Vanghelie, fost lider in PSD, a declarat ca fostul premier Victor Ponta, Ilie Sarbu si fostul director SRI, George Maior, au stabilit lista celor 15 persoane din partid care trebuie arestate, deoarece erau „incomode”, atat pentru Ponta, cat pentru sistem.

„Intrebati-o pe ministrul Olguta, mi-a spus acum cateva luni: de unde ai stiut ca dosarul era inceput cand mi-ai spus tu? I-am spus primarului Nichita. Victor Ponta, Ilie Sarbu si George Maior au negociat lista care trebuiau facute arestarile. S-au negociat, adica oamenii din partid incomozi si cei din sistem care au vrut sa scape de ei. Stiam de aceasta lista, am discutat cu multi. Nichita, Olguta, Duicu, Nicolescu de la Arges, era o lista de 15 persoane. Unele incomode si altele cred ca unele veneau de la Ponta, altele din partea sistemului care voia sa scoata o serie de lideri din viata politica”, a declarat Marisan Vanghelie, la Antena 3.

Acesta mai spune ca „Ilie Sarbu participa la aceasta mizerie pentru un singur lucru, pentru ca Victor nu intelegea si nu simte partidul, era nevoie de el sa isi spuna parerea”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: