Olguta Vasilescu si Gabriela Firea declanseaza atacul. Dragnea si-a scos oamenii la inaintare pentru a forta demiterea lui Tudose

politica

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, spune ca CExN trebuie convocat urgent pentru ”a transa criza politica” intrucat aceasta a avut drept ”reactie organica” incetinirea motoarelor administratiei centrale si locale, iar senatorul PSD Claudiu Manda considera ca situatia din ultimele zile nu poate astepta pana la CEx de la Iasi programat in 29 ianuarie, si ca Guvernul trebuie sa functioneze ca o echipa unita.

Primarul Capitalei Gabriela Firea solicita intrunirea urgenta a Comitetului Executiv National (CEx) al PSD pentru ”a transa criza politica” intrucat re a avut drept ”reactie organica” incetinirea motoarelor administratiei centrale si locale. Firea sustine ca indiferent de solutiile ce vor rezulta din sedinta CEx, este categoric mai buna decat actuala instabilitate.

„Privesc si eu cu ingrijorare ceea ce se intampla in viata politica de cateva zile. Nu pot fi indiferenta, chiar daca sunt preocupata primordial de problemele Capitalei. Observ ca motoarele administratiei publice centrale si locale au incetinit. Este o reactie organica la criza politica”, a scris Gabriela Firea pe pagina sa de Faebook.

Primarul Capitalei sustine ca trebuie ”reinstaurat un climat politic la standarde europene, cu profesionalism si rigoare”, fiind necesara intrunirea CEx ”pentru a transa criza politica”.

”Orice solutie va reiesi din dezbaterea CEx va fi mai utila pentru tara decat instabilitatea actuala ”, a mai scris edilul.

Si senatorul PSD Claudiu Manda, concubinul Liei Olguta Vasilescu, considera ca trebuie convocat cat mai repede Comitetul Executiv National al PSD, argumentul sau fiind ca „situatia din ultimele zile nu poate astepta pana la CExN de la Iasi”.

„Consider ca trebuie convocat cat mai repede Comitetul Executiv National al PSD. Situatia din ultimele zile nu poate astepta pana la CExN de la Iasi. Romanii asteapta de la noi predictibilitate si stabilitate, asteapta punerea in aplicare a programului de guvernare asumat”, scrie Manda pe Facebook.

El afirma ca „Guvernul trebuie sa functioneze ca o echipa unita si sa isi duca la indeplinire obiectivul votat de Parlament: o viata mai buna pentru romani”.

Mai multe surse politice dezvaluie ca Dragnea forteaza convocarea CEX pentru a solicita schimbarea lui Mihai Tudose din fucntia de premier.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: