Olguta Vasilescu spumega din nou, si-a luat teapa cu Ponta: „Nu imi vine sa cred cum gandeste individul asta! Pe care l-am votat si eu”

politica

Vicepresedintele PSD Lia Olguta Vasilescu se declara scandalizata ca Victor Ponta regreta modul in care actionau procurorii si autoritatile statului in urma cu trei ani impotruva infractionalitatii.

„Nu imi vine sa cred cum gandeste individul asta! Pe care l-am votat si eu… In 2015 nu sefii de clanuri erau in puscarie, ca de ei nu s-a atins niciodata Justitia, ci adversarii politici ai tai si ai lui Basescu…”, a scris Vasilescu pe Facebook.

Victor Ponta a declarat, luni seara, la TVR ca regreta faptul ca „nu mai avem un stat puternic”.

”Asta a fost virful aisbergului, cu Caracalul. Faptul ca nu mai avem statul puternic in care interlopii si ailalti… ii umflau la inchisoare, curat neconstitutional, dar ii umflau…Acum sunt toti liberi, te cauta cu masini, te bat cu bite, asta-i problema. Vreau sa spun o chestie, povestea aia cu statul-paralel: eu stiu ca in 2015-2016 toti sefii astia de clanuri erau la inchisoare. Ca ii inregistrau, mai legal, mai ilegal, mai cu judecatorii…, dar erau la inchisoare, stiu ca nu erau odata toti la masa. Acum nu mai e nimeni la inchisoare”, a spus Ponta.

Mai mult despre: ,

Comentarii: