Olguta Vasilescu spumega la Romania TV. Ea acuza „statul paralel” ca il aduce pe Mazare: „PSD-ul nu avea interes”

politica

Purtatorul de cuvant al PSD, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, luni, ca aducerea lui Radu Mazare in Romania are ca scop influentarea opiniilor electoratului. Ea a sugerat ca in spate se afla „statul paralel”.

”Cred ca inseamna acelasi lucru cu aducerea lui Nicolae Popa, tot in campania electorala, cand Traian Basescu avea nevoie de acel ceva in dezbaterea pe care a avut-o cu Mircea Geoana. Este foarte ciudat ca il aduc chiar acum, in campania electorala.

Cu certitudine, Ministerul Justitiei, prin doamna Ana Birchall, a facut toate demersurile pentru a-l aduce in tara. Radu Mazare este folosit ca arma electorala”, a spus Vasilescu.

Intrebata cine are interes sa il aduca pe Radu Mazare in Romania, Vasilescu a spus ca in niciun caz PSD-ul.

„Trageti dvs. concluziile, credeti ca PSD-ul? In ultima saptamana de campanie electorala? Mie imi suna ca  reteta din 2016, cand toti oamenii nostri de forta erau chemati la DNA sau plimbati in catuse, in frunte cu mine, in campanie electorala.

Incearca aceeasi reteta, nu o sa le iasa, ca oamenii nu sunt prosti, au vazut ca justitia este folosita ca arma electorala”, a spus Lia Olguta Vasilescu la Romania TV.

Comentarii: