Olguta Vasilescu: „Trebuie sa fii dus rau cu capul”. Delir, sustine ca Violeta Alexandru era sa-l omoare pe seful Casei de Pensii

politica

Lia Olguta Vasilescu a acuzat-o, marti seara, pe ministrul Muncii, Violeta Alexandru, ca este „dusa rau cu capul” pentru ca a acuzat PSD de intarzierile provocate de banci la plata pensiilor catre beneficiari.

„Trebuie sa fii dus rau cu capul sa spui ca a vorbit PSD-ul cu bancile ca sa blocheze cardurile oamenilor”, a declarat Vasilescu la TVR, in emisiunea lui Cristache.

”Doamna ministru a schimbat seful de la Casa de Pensii, dupa ce omul era in spital, bolnav de inima, si i-a dat public numarul de telefon ca sa-l sune toti hastagistii. A schimbat si secretarul general al Ministerului. A dat afara si cel mai bun angajat din minister, pe salarizare, pe dl Gibescu, nu exista specialist in Romania de talia domnului Gibescu. Pe acesti oameni, noi i-am gasit in minister.

Doamna ministru, in luna decembrie, inainte sa-si ia concediu, trebuia sa faca o sedinta, cu toti angajatii din Minister, ca sa se asigure ca sunt bani de platit pensiile, ca au infrastructura. Am vazut-o aseara, intr-un interviu, in care spunea ca si bancile tot din cauza PSD. Afirmatie halucinanta, trebuie sa fii dus rau cu capul sa spui ca a vorbit PSD-ul cu bancile ca sa blocheze cardurile oamenilor”, a sustinut fostul ministru al Muncii.

”Pentru cine are cea mai vaga idee despre sistemul de pensii stie ca ce spune doamna Alexandru este o prostie”, a adaugat Lia Olguta Vasilescu.

Ea s-a certat apoi cu senatorul PNL Daniel Fenechiu, prezent in studio.

”In loc sa recunoasteti ca aveti o guvernare de incompetenti si de iresponsabili, veniti si dati vina pe Opozitie, dupa ce ati dat afara toti specialistii”, a strigat Vasilescu.

”Sunteti incompetenti si iresponsabili”, a mai spus pesedista.

Mai mult despre: ,

Comentarii: