Oligarhia PSD. Fiul dinozaurului PSD Octav Cozmanca a fost numit vicepresedinte al Consiliului Fiscal

news

Consiliul Fiscal a anuntat, miercuri, ca Daniel Daianu, fost membru neexecutiv al Consiliului de Administratie al Bancii Nationale a Romaniei (BNR), a fost ales in functia de presedinte, iar vicepresedinte a fost numit Bogdan-Octavian Cozmanca, nominalizat de BNR.

Sedinta Consiliului Fiscal a avut loc luni, iar cei doi au fost alesi prin vot secret.

”In data de 16.07.2019 a avut loc sedinta Consiliului Fiscal in cadrul careia au fost alesi presedintele si vicepresedintele institutiei. In urma votului secret al membrilor exprimat in baza art. 56 din Legea responsabilitatii fiscal-bugetare nr. 69/2010 a fost ales drept Presedinte al Consiliului Fiscal dl. Acad. Daniel Daianu, iar pentru functia de vicepresedinte a fost ales dl. Bogdan-Octavian Cozmanca”, se arata in comunicat.

La inceputul lunii iulie, Plenul Parlamentului i-a validat pe cei cinci noi membri ai Consiliului Fiscal: Daniel Daianu, Bogdan-Octavian Cozmanca, George Georgescu, Georgiana Camelia Cretan si Sebastian Bogdan Capraru.

Daniel Daianu a fost ofiter de Securitate. El a lucrat timp de aproape trei ani ca analist la Departamentul de Informatii Externe al Securitatii din perioada comunista. Daianu a recunoscut imediat dupa Revolutia din 1989 ca a lucrat pentru Securitate.

Bogdan-Octavian Cozmanca este fiul lui Octav Cozmanca, fost presedinte executiv al PSD in perioada 2003-2005. Recent, Adrian Nastase a anuntat ca se implica cu Cozmanca pentru renasterea PSD.

„Impreuna cu Octav Cozmanca si cu alti fosti si actuali lideri ai PSD, am decis sa constituim Grupul de sprijin pentru actualul PSD, tinand seama de situatia dificila a partidului dupa alegerile europarlamentare”, a scris Adrian Nastase pe blogul personal.

Mai mult despre: ,


Comentarii: