Olteanu, dupa ce a fost iar in fata procurorilor DNA: „Am suportat consecintele”. Ce va face in continuare

politica

Fostul viceguvernator al BNR Bogdan Olteanu a fost audiat miercuri timp de cinci ore la DNA in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, la iesire el declarand ca a suportat deja consecintele si a pierdut ce avea de pierdut, iar de acum incolo ramane sa-si demonstreze nevinovatia.

„Pentru mine ce era sa se intample s-a intamplat, am suportat consecintele si am pierdut ce aveam de pierdut. De acum incolo ramane sa reusesc sa imi gasesc dreptatea, imi pledez nevinovatia, lucrurile vor merge inainte potrivit procedurilor”, a spus Olteanu.

El nu a dorit sa faca cunoscute amanunte din dosar.

Bogdan Olteanu este acuzat de DNA ca, in perioada iulie — noiembrie 2008, in calitate de presedinte al Camerei Deputatilor, a solicitat si primit de la Sorin Ovidiu Vintu suma de un milion de euro si sprijin electoral in schimbul numirii lui Liviu Mihaiu in functia de guvernator al Deltei Dunarii.

La DNA a venit miercuri si deputatul UDMR Korodi Attila, fost ministru al Mediului in perioada in care Mihaiu a primit functia. Korodi Attila a declarat pentru AGERPRES ca a fost chemat in calitate de martor.

„Am fost chemat in calitate de martor, am fost intrebat de perioada respectiva. (…) Eu am declarat in fata procurorului ce trebuie sa stie din punctul meu de vedere si atat. (…) Ideea este ca era o procedura in care ministrul obligatoriu trebuie sa faca o propunere si am explicat cum e procedura in toata povestea aceasta”, a precizat el.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: