„Omul cu valiza” din Teleorman pregateste ultima lovitura pentru Dragnea. Disperati, PSD-istii lanseaza atacuri murdare: „Este omul SRI”

politica

Sergiu Iordan, barbatul care a pus la dispozitia Rise Project valiza cu documente incriminatorii la adresa lui Liviu Dragnea, candideaza din partea USR PLUS pentru sefia Consiliului Judetean Teleorman. El este acuzat de oamenii PSD-ului ca este „fost ofiter SRI acoperit”. Daca ar castiga, firma Tel Drum va ramane fara contractele uriase pe care continua sa le obtina de la CJ Teleorman.

„Pe o pagina de facebook, nou creata, tocmai ce am fost ‘deconspirat’ ca ofiter de securitate. WOW… ce stire, repede a fost distribuita de vreo zece ori, soc si groaza, nu altceva.

O sa spun o singura data, pentru cei care ma cunosc mai putin, nu am colaborat si nici nu colaborez cu SRI sau SIE. Asta e, ghinion, un fake news prost ales.

In schimb, tocmai ce am inteles ca ceva lighioane politice sunt agitate. Oare de ce? Daca nu au nimic de ascuns in activitatea Consiliului Judetean Teleorman, nu trebuie ca cineva sa isi faca griji, dimpotriva, vor descoperi in membrii Aliantei USR PLUS parteneri onesti cu care pot lucra pentru proiecte de dezvoltare a judetului.
Dar daca, in schimb, vor doar consilieri ce-si vand votul, atunci da, au o mare problema.

Cand valorosii detectivi vor mai dori sa faca investigatii, n-ar strica sa dea o mana de ajutor si in anchetele din cadrul DNA ce-i privesc pe contracandidatii mei la presedintia Consiliului Judetean Teleorman. Foarte posibil, acolo chiar pot gasi informatii sulfuroase”, anunta Sergiu Iordan.

El a publicat si mesajul distribuit de PSD pe retelele de socializare: „Provenit dintr-o familie care a activat in acelasi serviciu secret post decembrist(securitate), fost ofiter SRI acoperit, sau cu acoperire la diverse institutii importante ale statului, in misiuni nationale, lasat sa-si creeze retea de informatori si sa obtina importante sume de bani cu usurinta, asa a introdus in presa prin reteaua Valiza de la Rise Project, devenit celebru la TV prin postul DIGI 24”.

Firma Tel Drum a continuat sa primeasca si anul acesta milioane de lei de la Consiliul Judetean Teleorman. Procurorii DNA il acuza pe Liviu Dragnea ca este beneficiarul adevarat al afacerilor derulate de Tel Drum.

Jurnalistii de la Rise Project l-au prezentat, in februarie, pe cel care le-a oferit cu celebra „valiza” cu informatii despre legaturile lui Liviu Dragnea cu Tel Drum si cu afaceristii din Brazilia.

„Faceti cunostinta cu Sergiu, omul care ne-a adus #valiza Tel Drum: un monument de curaj pe feuda unei grupari de crima organizata. Aceasta este perspectiva lui, de martor cu identitate protejata la DNA”, anunta Rise Project pe Facebook.

Sergiu Iordan este inginer electronist si locuieste in Turnu-Magurele. El s-a intalnit cu jurnalistii, cand le-a dat valiza, pe un camp la 2,5 km distanta de Turnu-Magurele.

„Crezi ca am curaj sa predau asa ceva in vazul lumii? M-am temut, e normal. Prima data m-am dus la Rise Project si apoi la DNA. La DNA este tot continutul valizei”, a spus Sergiu.

El a mai spus ca nu s-a schimbat nimic in Teleorman dupa ce Liviu Dragnea a intrat la inchisoare.

„Nu s-a schimbat mare lucru. Sunt oamenii PSD in toate institutiile locale. Teama a ramas aceeasi, isi pot pierde locul de munca. Asta este principala lor temere”, a adaugat Sergiu Iordan.

El a explicat apoi cum a ajuns in posesia valizei. „Cineva din Tel Drum a vrut sa o ascunda, insa a ascuns-o foarte prost, pe proprietatea altcuiva. S-a gandit ca o ascunde bine, se astepta sa aiba casa perchezitionata, insa a ascuns-o prost, intr-o casa vecina. (…) Mi-a fost frica, altfel nu ceream identitate protejata. Cu asa ceva in brate, cator romani nu le-ar fi frica?”, a dezvaluit Sergiu.

Sergiu Iordan este  presedinte al USR Teleorman.

Mai mult despre:

Comentarii: