Omul lui Carmen Dan in PNL. Rares Bogdan, reactie foarte dura: “O ofensa pentru cei batuti, gazati, injurati”

politica

Rares Bogdan reactioneaza foarte dur dupa ce Viorel Stefu, fost secretar de stat in MAI in februarie 2017, cand au inceput protestele masive impotriva Regimului Dragnea, a fost primit in PNL.

Stefu a ajuns secretar general al PNL Buzau, dupa ce s-a transferat de la Pro Romania. Rares Bogdan anunta ca prezenta lui Stefu in PNL este inacceptabila.

“Atunci eu eram in Piata. Transmiteam pentru RealitateaTv. Alaturi de 600.000 de romani din toata tara, eram in strada si realizam “Jocuri de Putere”, cu Oreste, Oana Stanciulescu, Stelian Negrea, Dan Bucura, Cristian Diaconescu, Doru Maries, Cornelia Lalu, Alex Cautis, Grigore Cartianu, Ioana Ene-Dogioiu, Laurentiu Ciocazanu, Ion M. Ionita.

Domnul Stefu in acel “Februarie de foc” era la MAI alaturi de Carmen Dan si ascundea SMS-uri cu informari SRI despre violentele pe care unii huligani “coordonati” le pregateau.

Va mai amintiti cele 168 de audieri, retinerile, cei 7 arestati??? Toate s-au intamplat si pentru ca domnul Stefu ca secretar de stat al lui Dragnea si Carmen Dan a ignorat informarile SRI cu privire la ce se pregatea. Cam greu sa stam acum pe aceasi baricada a democratiei noi cei ce am fost acolo la -20C si baietii cu ochi albastrii din birourile MAI de atunci. Nu credeti? Ar fi o ofensa pentru cei gazati, batuti, injurati, trantiti pe jos sau amenintati atunci. Sunt lucruri peste care nu putem trece.

Romania DREAPTA si CORECTA. Momentele de atunci mi-au amintit de 13-15 iunie 1990 mie si multor altora. Panouri publicitare incendiate voit, cosuri de gunoi si chiosc de ziare incendiate de asemenea pentru a da impresia ca lucrurile o iau razna si pentru a justifica o interventie diaproportionata a fortelor de ordine, reactie care avea sa vina peste 1 an si un pic, in acel teribil 10 August 2018.

Da, putem intelege ca un om se poate schimba in timp in bine. Nimeni nu spune ca o greseala nu poate fi iertata. Da, se poate, insa dupa minim 5 ani de penitenta liberala si demonstrarea ca apartenenta la un partid de talia, cu istoria si forta PNL nu este strict de conjunctura. Va rog din tot sufletul meu de roman liberal, NU deschideti USA partidului Bratienilor celor care au populat oastea Ciumei Rosii sau a aliatilor lor din partidul liberalului rosu cu papion.

Nu uitati cum va radeau in nas si va sfidau. Credeau ca lumea si Romania e al lor. Va rog! Vom castiga si fara ei. Aveti incredere! V-am spus si atunci cand m-ati primit in Marea Familie Liberala ca vom castiga alegerile si asa a fost. Cati m-ati crezut atunci ca vom bate la scor PSD? Aveti incredere in mine. Stiu ce vorbesc, atunci cand vorbesc.

Doar sa intram impreuna in campanie in forta, voi si eu, alaturi de colegii din Guvern si din Adminstratiile locale liberale si VOM CASTIGA din nou impreuna! Vom castiga asa cum am facut-o si in urma cu 1 an sau cu 6 luni.

#faraOPORTUNISTI #faraCIUMAROSIE
#prinNOIinsine
#singuriIMPOTRIVAtuturor
Suntem o forta #impreuna”, a scris Rares Bogdan pe Facebook.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: