Omul lui Firea, Badulescu, postare obscena la adresa Anei Birchall. Atacul vine dupa ce Birchall a cerut recuperarea grabnica a banilor pe care Felix ii datoreaza statului roman

politica

Seful consilierilor PSD din Consiliul General, Aurelian Badulescu, are o noua iesire suburbana, de data aceasta impotriva Anei Birchall, fost ministru al Justitiei. Intr-un text plin de jigniri sexiste si obscenitati, Badulescu o o acuza pe Birchall ca si-a tradat „neamul”, adica PSD.

„Romanii au o vorba din batrani. Foarte inteleapta. Cand spui de unu’ ca e ‘neam prost’ nu te referi de fapt la neamul din care provine nefericitul, ci la un personaj care este literalmente cel mai prost din…
Un fel de ‘cel mai tare din parcare si parcarea era goala’, stiti voi genul.

Dar nu este singura vorba inteleapta de la noi, de la romani. Mai intalnim si expresia draga noua ‘s-a trezit ca proasta-n targ vorbind…’ sau ‘a sarit ca proasta din baie’

Deci, ofer acum un sfat gratuit, pentru ca sunt baiat bun: Anaaaa, vezi ca NU te premiaza ‘astia’ ca scoti prostii pe gura impotriva fostului tau ‘neam’!!!… Dimpotriva, te folosesc cat cred ei ca merita, in timp ce te dispretuiesc din tot sufletul. Pentru ca poate ai auzit si vorba ‘Iubesc tradarea dar urasc pe tradatori’.

Revenind, Ana. Saracul ‘neam; pe care il tot injuri pe unde apuci ti-a dat functii peste functii, “aia rai” de care zici te facura om ( cum zic oltenii, folosind perfectul simplu, in rest fa… nu trebuie sa faci nimic ca faci prost, ti-am zic ‘fa’ chiar politicos, ca nu meriti nici macar un ‘fa’).

De cand ai fost ministru te pricepi la toate, cred ca-ti place si sa te asculti crezand ca debitezi cine stie ce artificii administrative pentru care #.zistii sa te rasplateasca. Vai de capul tau, isi scuipa ‘rudele’ in san cand te vad si cand citesc ineptiile tale.

p.s

Mi-am mai amintit de o alta vorba din popor… ‘ …s-a urcat scroafa in corcodus…’ Coboara ca ametesti, ti se vad chiloteii”, a scris Badulescu pe Facebook.

Atacul lui Badulescu vine la doua zile dupa ce Birchall a cerut ca banii datorati statului roman de Dan Voiculescu sa fie recuperati cat mai repede. Ea a anuntat ca a semnat petitia prin care se solicita recuperarea grabnica a celor 60 de milioane de euro pe care Dan Voiculescu ii datoreaza in continuare statului roman. Birchall ii indeamna pe romani sa semneze si ei.

„Eu am semnat! Tu semnezi si distribui?”, isi indeamna Birchall simpatizantii.

Eu am semnat! Tu semnezi si distribui?

Posted by Ana Birchall on Sunday, 24 January 2021

 

In petitie, se solicita ministrului Stelian Ion, premierului Citu si presedintelui Iohannis sa „eficientizati sistemul de recuperare a banilor proveniti din infractiuni”.

„Noi, semnatarii acestei petitii, va solicitam sa eficientizati sistemul de recuperare a banilor proveniti din infractiuni. Sunt sute de milioane de euro nerecuperate din decizii definitive ale instantelor. Solicitam sa fie infiintat un singur serviciu de recuperare a banilor, in subordinea Ministerului Justitiei, nu a Fiscului.

Din cauza lipsei unei strategii privind recuperarea prejudiciilor, bunurile condamnatilor nu sunt valorificate la timp sau nu ajung sa fie niciodata vandute. Fiecare institutie implicata in procesul de recuperare a banilor da vina pe cealalta.

In prezent, de recuperare se ocupa doua autoritati: Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) si Agentia Nationala de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI), dupa ce procurorii pun sechestre pe averi, iar judecatorii dau condamnari definitive.

In forma actuala, condamnatii merg la inchisoare, dar raman cu milioanele de euro in conturi.

Doar in anul 2018 suma confiscata prin decizii judecatoresti a fost de peste 400 de milioane de euro. Cu acesti bani s-ar fi putut construi 16 spitale. Dar ei au ramas in buzunarele infractorilor.

Peste 30.000 de membri Declic le-au cerut, in 2019, candidatilor la presedintie sa isi asume ca vor face o prioritate din problema recuperarii prejudiciilor.

Presedintele Klaus Iohannis si-a asumat, in campania electorala, ca recuperarea prejudiciilor va fi o prioritate in noul sau mandat, dar pana acum nu a intreprins niciun demers in acest sens.

In acest moment, institutiile statului fac ping-pong cu hotararile judecatoresti de confiscare. O institutie constata, alta trebuie sa evalueze si sa puna in executare. Si asa, zeci de miliarde de euro raman in buzunarele condamnatilor de lux, in timp ce mii de copii inca merg la scoli cu toalete in curte.

Un exemplu scandalos este cazul lui Dan Voiculescu. A fost eliberat dupa confiscarea a doar 9 milioane de euro din cele 60. Ca sa recupereze restul banilor, ANAF ii opreste lunar 700 de lei din pensie.

Doar daca ne adunam in numar suficient de mare putem aduce subiectul recuperarii prejudiciurilor in actualitate?”, arata semnatarii petitiei.

Astfel, statul ar urma sa-si recupereze banii de la Voiculescu in 28.393 de ani.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: