Omul lui Ponta din fruntea PRU a fost dat afara din partid pentru ca sustine ordonanta neagra: „Sa isi ia penalii pe care i-a adus in partidul lui Vlad Tepes”

politica

Intr-un comunicat de presa transmis de PRU se afrima ca Bogdan Diaconu „nu mai reprezinta” acest partid. Diaconu este presedinte al PRU, fiind cunoscut ca un apropiat al lui Victor Ponta si al lui Sebastian Ghita.

„Ne delimitam ferm de Bogdan Diaconu care a avut in cursul zilei de ieri pozitii publice prin care apara deciziile de noapte ale Guvernului. PRU nu se recunoaste in demersurile lui Bogdan Diaconu si ii cere, din acest motiv, inca o data, demisia, pentru ca a murdarit imaginea partidului si a adus prejudicii grave nationalismului romanesc.

PRU nu este nici partidul lui Bogdan Diaconu, nici partidul lui Sebastian Ghita. Ii cerem lui Bogdan Diaconu, de aceea, sa isi ia penalii pe care i-a adus in partidul lui Vlad Tepes si sa plece cu ei cu tot.
In data de 21 ianuarie 2017, majoritatea Biroului Permanent National al PRU a lansat o motiune in care i s-a cerut demisia lui Bogdan Diaconu pentru ca a tradat idealurile nationaliste. Pentru curatarea PRU de cei care i-au batjocorit principiile si doctrina, membrii alesi ai BPN au convocat, conform statutului partidului, o sedinta BPN pentru data de 4 februarie 2017, in cadrul careia vor fi luate masuri drastice impotriva lui Bogdan Diaconu si a celor care au distrus imaginea partidului.

Anuntam public ca Bogdan Diaconu nu mai reprezinta Partidul Romania Unita. Le cerem iertare romanilor pentru ca Bogdan Diaconu a murdarit ideea de nationalism, simbolul lui Vlad Tepes si valorile nationale prin directia pe care a impus-o in ultima jumatate de an.

PRU revine la idealurile care l-au consacrat si respinge orice asociere cu tradatorii nationalismului printre care, la loc de frunte, se afla Bogdan Diaconu”, se afirma in comunicat.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: