„Omul lui Vanghelie”, eliminat de USR PLUS de pe lista PNL pentru Primaria Sector 5. Reactie furioasa a lui Dan Iulian Croitoru

politica

Dan Iulian Croitoru, desemnat initial de PNL candidat la Primaria Sectorului 5, a anuntat ca se retrage. El afirma ca nu este „omul lui Vanghelie” si acuza liderii USR PLUS ca sunt „cele mai ipocrite creaturi de laborator ale politicii romanesti care au revarsat asupra sa gunoaie”.

„Familia si prietenii ma sfatuiesc sa renunt la cursa pentru obtinerea candidaturii PNL la Sectorul 5. Gunoaiele revarsate asupra mea de cele mai ipocrite creaturi de laborator ale politicii romanesti – liderii USR-Plus (personaje incapabile sa bata un cui, care nu-si merita electoratul formidabil, format din oameni informati, implicati si dornici de schimbare) – i-au afectat si dezamagit. Si pe ei, si pe mine. (…) Ma retrag, asadar, desi am in spate votul si sustinerea colegilor mei din PNL-Sector 5 (inclusiv al presedintelui Cristian Bacanu), carora le multumesc inca o data pentru sprijin si pe care ii asigur de toata pretuirea si prietenia mea”, a scris pe Facebook Dan Iulian Croitoru.

El precizeaza ca se retrage si pentru a se putea apara public de „acuzatiile mincinoase” lansate de liderii USR-Plus.

„Pana acum, am tacut, ‘spre binele aliantei’. Acum sunt dator fata de mine insumi, fata de ai mei si fata de cei care ma cunosc, sa ma apar. Nu sunt omul lui Vanghelie. Sau sunt, in masura in care Claudiu Nasui sau Vlad Voiculescu vin din familii de oameni obisnuiti, lipsiti de privilegii in comunism, si nu de fosti securisti implicati in devalizarea Romaniei, in anii tranzitiei.

Sunt omul lui Vanghelie in masura in care Dan Barna ar fi un antreprenor capabil sa reuseasca prin propriile forte, si nu un parazit imbogatit din contracte cu statul sau un lider confectionat la apelul bocancilor”, a comentat el.

Noul candidat al „Aliantei pentru Bucuresti” pentru Primaria Sector 5 va fi Cristian Bacanu.

Mai mult despre:

Comentarii: