OnePlus, prezent pe piata din Romania prin GSMnet (P)

life

Pentru iubitorii de tehnologie, de accesorii gsm OnePlus este un nume arhicunoscut. Face concurenta gigantilor din aceasta lume si cunoaste apreciere datorita smartphone-urilor mai accesibile. Asadar publicul astepta si o mai mare accesibilitate la capitolul accesorii pentru acestea. Magazinul online GSMnet vine cu vestea mult asteptata – este distribuitor autorizat OnePlus in Romania.

Noutati de la OnePlus

Sunt zvonuri legate de o posibila reprezentanta OnePlus in Romania. Totusi nimic nu este inca oficial si daca ne amintim despre cazul Xiaomi dezamagirea a fost urmarea unor astfel de zvonuri, intrucat nu s-a mai concretizat nimic timp de un an.

Ce este cert totusi face referire la un update la Android 10, pe care telefoanele OnePlus il vor avea. Acelasi brand anunta de asemenea si o lansare in toamna acestui an.

Accesorii OnePlus

La fel ca si smartphone-urile cu acest nume, accesoriile au devenit populare in scurt timp; nici nu avea cum sa fie altfel, de vreme ce telefoanele lansate de acest brand vin cu design premium si dotari de hardware de top la un pret accesibil. La capitolul accesorii, oricine stie ca micile detalii fac marile diferente. Asadar iti optimizezi modul de utilizare al telefonului, iti imbunatatesti experienta de acest gen si ai sansa de a te bucura de produse 100% compatibile si originale.

Pentru doritori trebuie spus ca One Plus Romania inseamna de acum si portofoliul magazinului online GSMnet. Regasim aici huse pentru telefoane, handsfree, incarcatoare, cabluri si adaptori, precum si display-uri, touchscreen-uri, piese diverse si casti. Brandul este intr-o continua dezvoltare si isi propune sa fie tot mai mult prezent pe piata globala. In Europa este deja activ in 34 de tari. Ideea de a colabora cu furnizori de incredere, cu distribuitori de top face ca GSMnet sa isi consolideze inca o data o pozitie favorabila in preferintele publicului ca sursa pentru accesorii gsm.

GSMnet, universul accesoriilor gsm

Nu orice tip de casca sau handsfree iti permite o experienta audio asa cum iti doresti. Vei cauta asadar compatibilitate 100%. Ori cand esti fan al unui brand, in mod cert cauti mai tot ce iti poate oferi acesta. OnePlus este acum accesibil publicului larg prin gama vasta de accesorii regasite la GSMnet, distribuitor autorizat.

Ca si pana acum, GSMnet aduce in atentia publicului produse de calitate, selectate pentru a fi la indemana doritorilor. Acceseaza un produs si iti sunt sugerate si alte dotari din gama de accesorii pentru un anumit tip de telefon. Avantajos este si pentru cei care au nevoie de ceva interventii de tip reparatii la un telefon OnePlus. Stim foarte bine cat de des spargerea display-ului ne duce la service in cautare de reparatie. Piesele disponibile aici sunt calea mai rapida de a rezolva problema.

Acum publicul fan OnePlus trebuie sa stie ca va avea parte de preturi corecte, in conditiile in care sunt excluse speculatiile de pret ca si atunci cand cu greu se regaseau piese sau accesorii OnePlus pe piata din Romania.

Intreaga gama de produse de la acest brand o regasim in cadrul paginii www.gsmnet.ro/oneplus.

Mai mult despre:

Comentarii: