Onorarii astronomice, din bani publici, pentru artistii de la Cerbul de Aur. 130.000 de euro doar pentru Ronan Keating

news

Surse din cadrul organizatorilor festivalului Cerbul de Aur de la Brasov au dezvaluit o parte dintre onorariile incasate de artistii care s-au manifestat pe scena.

”Stefan Banica jr. a luat de la organizatori pentru el si echipa sa in jur de 25.000 de euro. Este adevarat cu mult peste onorariul sau, dar acest lucru este normal, intrucat este un altfel de spectacol cel sustinut de el la Brasov. Acolo, a fost o intreaga desfasurare de forte pe scena, cu lumini, dansatori, coregrafii diferite, plus televizarea show-ului, ceea ce duce la cresterea pretului. Insa, asa cum spuneam, meritat!

Pe de alta parte, starul irlandez Ronan Keating, cel care a scris istorie in domeniul artistic cu ‘Boyzone’, ar fi primit si el o suma importanta dupa ce a fermecat publicul local, circa 130.000 de euro!”, au dezvaluit sursele pentru Kanal D.

Festivalul Cerbul de Aur este organizat de TVR si a inghitit, pentriu aceasta editie, aproximativ 1,5 milioane de euro.

„La construirea bugetului SRTv pe 2019 am alocat fonduri dedicate festivalului, urmand totodata sa gasim parteneri care sa ne fie alaturi la cea de-a 19-a editie a Cerbului de Aur, pe care ne-o dorim la fel de stralucitoare ca editia aniversara de anul trecut”, spunea Doina Gradea, presedinte-director general al SRTv, atunci cand a facut anuntul.

„Suma alocata prin Bugetul de Venituri si Cheltuieli aprobat de Consiliul de Administratie al SRTv pentru editia 2019 a Festivalului Cerbul de Aur este de 5.890.538 lei”, se arata in raspunsul TVR, la solicitarea News.ro.

Mai mult despre: ,

Comentarii: