Opozitia avertizeaza ca urmeaza „fraude” la referendumul pe justitie: „Avem informatii de la primari PSD, care ne-au spus ca prefectii ii aduna si le dau indicatiile astea”

politica

PSD vrea sa diminueze prin toate mijloacele posibile numarul romanilor care voteaza la referendumul pe justitie din 26 mai, declara la RFI presedintele PNL, Ludovic Orban.

Liderul PNL sustine ca ”prefecti, presedinti de Consilii Judetene ii forteaza pe primari sa stea in fata sectiilor de votare si sa ii influenteze pe alegatori sa nu ia buletinele de vot la referendum”.

„Avem semnale foarte clare ca se pregateste un amplu proces de cumparare de voturi. Avem semnale clare ca in toate institutiile publice, conducatorii pesedisti pun presiune asupra angajatilor”, a declarat Ludovic Orban la RFI.

Solicitat sa spuna ce dovezi are in privinta unei posibile fraudari a alegerilor, Ludovic Orban a raspuns: ”M-am referit la boicot si la posibila fraudare. Avem informatii din teren, de la membrii nostri, avem informatii inclusiv de la primari PSD, care ne-au spus ca prefectii ii aduna si le dau indicatiile astea. Avem semnale clare ca PSD vrea sa diminueze prin toate mijloacele posibile numarul romanilor care voteaza la acest referendum”.

Mai mult despre: ,

Comentarii: