Opozitia convenabila. Ciolacu anunta ca liderul Opozitiei este George Simion, nu Catalin Drula: „Nu sunt eu de vina ca domnul Drula nu a reusit sa se impuna a fi liderul opozitiei”

politica

Marcel Ciolacu, spitale regionale, Iasi, promisiuni, PSD

Liderul PSD Marcel Ciolacu a afirmat, duminica, la Digi24, ca liderul opozitiei nu este presedintele USR Catalin Drula.

Marcel Ciolacu a fost intrebat, duminica la Digi 24, daca nu crede ca este sanatos ca actuala coalitie sa aiba o opozitie puternica.

„Nu sunt eu de vina ca domnul Drula nu a reusit sa se impuna a fi liderul opozitiei. Altcineva este in acest moment liderul opozitiei din Romania. Stiu si eu, stiti si dumneavoastra, stiu si romanii. Nu trebuie sa spun eu nume”, a afirmat Ciolacu.

Intrebat cine este liderul opozitiei, presedintele PSD a raspuns: „Liderul opozitiei nu este domnul Catalin Drula”.

„Sunt eu de vina ca dansul s-a asociat cu domnul Orban. Ce a facut domnul Orban? Eu am crezut ca depune plangeri penale pentru domnul Orban pentru bani dati la Blue Air. Are vreo vina Ciolacu? Ce sunt eu vinovat? De ce sa intru eu in defensiva ca nu ajut eu opozitia? Ce sa fac, sa cer judecatorilor public, ca nu ii cunosc pe oameni, nu le cunosc telefoanele, sa ma duc la Inalta Curte sa le spun pentru binele opozitiei si al democratiei, faceti-va ca nu se incalca legea. Nu e corecta abordarea, nu e normala”, a completat presedintele social-democratilor, citat de news.ro.

El a mai fost intrebat daca liderul opozitiei este presedintele AUR George Simion.

„Romanii ne arata in sondaje, in functie de optiunile pe care le au cine este liderul opozitiei. (…) Eu sunt vinovat ca nu e domnul Drula pentru ca sapte judecatori au luat o decizie? Eu trebuie sa comentez decizia judecatorilor”, a adaugat Ciolacu.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: