Opozitie neasteptata in cazul referendumului lui Dragnea. O vedeta Antena 3 este scandalizata de suma alocata: „Referendum pe traditii sau scoli sigure?”

news

Radu Tudor, una dintre vedetele Antena 3, post apropiat de PSD, este revoltat de suma alocata pentru organizarea referendumului privind definirea familiei in Constitutie. El spune ca acesti bani ar putea fi folositi pentru ca elevii sa aiba parte de scoli mai sigure.

”Referendumul pentru familia traditionala costa peste 10 milioane de euro de la bugetul statului. V-ati dori ca banii acestia sa fie mai degraba cheltuiti pentru ca scolile sa corespunda dpdv securitate la incendii si elevii sa fie protejati?

Cu 10 milioane de euro rezolvam sute de scoli deschise fara aviz pe 11 septembrie si care pot pune in pericol viata elevilor si profesorilor. Deci : referendum pe traditii sau scoli sigure?”, intreaba Tudor pe pagina sa de Facebook.

Organizarea referendumului pentru modificarea Constitutiei, in sensul introduceri notiunii de familie traditionala, va avea loc la sfarsitul lunii octombrie, inceputul lunii noiembrie, a declarat recent Liviu Dragnea, lider al PSD.

A adaugat ca nu va mai avea, in urma acestuia, ‘prea multi’ prieteni in Europa, nici macar in randurile familiei socialistilor europeni.

„Acum urmeaza sa se programeze votul final in Senat pentru legea de modificare a Constitutiei, dupa care o sa organizam referendumul, cred ca la sfarsit de octombrie, inceput de noiembrie. Nu mai tarziu, pentru ca am vrea sa fim cat mai multi prezenti la acel referendum, indiferent cum o sa votam.

Cred ca este o chestiune de profunzime uriasa in societatea romaneasca. Nu o sa am multi prieteni in Europa, nici macar in partidul meu, al socialistilor europeni, dar pentru mine asta nu e o negociere, cu toate riscurile. (…) Macar aici poate avem dreptul sa ne spunem un punct de vedere, macar aici, unde tine de crezul nostru, si de viata noastra si de modul cum vrem sa le gestionam. Macar aici poate suntem lasati”, a declarat Dragnea in judetul Bistrita.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: