Oprea, detalii despre discutiile cu Iohannis. In ce conditii va RENUNTA sa-l sprijine pe Ponta

news

Vicepremierul Gabriel Oprea a avut, luni seara, o intalnire intre patru ochi cu presedintele Klaus Iohannis. El a oferit astazi cateva detalii despre discutiile avute, precizand in ce conditii il va sustine in continuare pe Victor Ponta.

„Am sprijinit presedintele Romaniei indiferent cum il cheama, fiindca este ales de popor, mai ales pe proiecte de securitate nationala. De aceea am spus ca-l sprijinim pe presedintele Klaus Iohannis si a inceput foarte bine domnia sa, cu 2% din PIB-ul Romaniei pentru Armata, adica predictibilitate pentru zece ani de zile. Putem si noi sa stim exact ceea ce facem pe domeniu”, a explicat Oprea.

El a fost foarte zgarcit cu detaliile despre intalnirea cu Iohannis.

„Orice tete-a-tete ramane un tete-a-tete, mai ales cu presedintele Romaniei. Au fost discutii, au participat si alti oameni. Nu pot sa spun lucruri pe care nu pot sa le spun. Ceea ce pot sa va spun in schimb este ca-l sprijin total pe dl Klaus Iohannis, mai ales pe problemele acestea de securitate nationala”, a adaugat Oprea intr-un interviu pentru dcnews.ro.

Intrebat daca a discutat cu Klaus Iohannis despre demisia lui Victor Ponta, Gabriel Oprea a raspuns: „Sunt amanunte pe care vi le pot da si amanunte pe care nu vi le pot da. (…) Suntem intr-o coalitie cu PSD de centru-stanga. Noi, UNPR, nu vorbim nici de stanga, nici de dreapta, ci de interesul national al Romaniei. Daca pot fi parteneri, ma tin de cuvant in Guvern”.

Oprea a subliniat in ce conditii il mai sustine pe Ponta: „In momentul in care se loveste in statul roman, pe mine nu ma mai au de partener”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: