Oprea le da peste nas celor din PSD: „Ne vom pozitiona intotdeauna IMPOTRIVA”

politica

La o zi dupa ce Liviu Dragnea, coordonatorul politic al PSD, a anuntat ca declaratiile lui Gabriel Oprea privind Justitia au creat „tulburare in PSD”, seful UNPR tine sa-si intareasca pozitiile.

„UNPR ramane fidel principiilor sale si se va pozitiona intotdeauna impotriva oricarei masuri de natura sa slabeasca statul roman sau sa afecteze independenta Justitiei din tara noastra”, a declarat, vineri, Gabriel Oprea la Tulcea.

El a adaugat ca UNPR nu va fuziona cu niciun alt partid. „Nu vom fuziona cu nimeni. (…) Suntem intr-o coalitie de guvernare, (…) ne respectam toate obligatiile. Sustinem Guvernul din care facem parte si presedintele Romaniei”, a mai spus Oprea.

Duminica, Oprea ameninta cu iesirea de la guvernare daca aliatii de la PSD intentioneaza sa modifice codurile penale.

„I-am spus-o si lui Victor Ponta, le-am spus-o si colegilor de coalitie. In momentul in care constatam ca se lucreaza, de exemplu, la Codul acela penal – unii, pe furis, vor sa-l modifice – sau se doreste un atac asupra statului roman, pe noi de pierd de parteneri”, declara Gabriel Oprea in emisiunea „Dupa 20 de ani”, difuzata duminica la ProTV.

Aceste declaratii au creat furie in PSD. Liviu Dragnea a spus joi ca este „foarte multa tulburare” in filialele PSD. El a pornit intr-un turneu prin tara pentru a-i calma pe pesedisti.

„Sa le spunem colegilor nostri ca PSD nu este un partid care se poate preda cuiva sau care sa fie speriat de eventuale declaratii la televizor si nici un partid care sa fie captiv intr-o guvernare pe care o conduce”, a declarat Dragnea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: