Oprea este inegalabil: Ii sustine „TOTAL” si pe Ponta si pe Kovesi

news

Presedintele UNPR, Gabriel Oprea, a declarat, in aceeasi zi, in cadrul a doua interviuri, ca ii sustine „total” si pe Victor Ponta, urmarit penal de DNA, si pe Laura Codruta Kovesi, sefa DNA.

Joi la pranz, in cadrul unui interviu acordat ziarului Adevarul, Gabriel Oprea a declarat ca o sustine „total” pe Laura Codruta Kovesi penntru inca un mandat la sefia DNA.

Total. Din moment ce spun ca DNA este un etalon la Bruxelles, ca este un moment istoric, normal ca o sustin. Sefa DNA este Laura Codruta Kovesi, care a fost sustinuta de Ponta, Cazanciuc si de mine. A demonstrat ca merita acest lucru, chiar daca o sa fac discutii. Sunt un om care imi e frica de lege si de stat si incerc sa nu gresesc”, a spus vicepremierul.

Spre seara, la Antena 3, acelasi Oprea a declarat ca il sustine la fel de „total” si pe premierul Victor Ponta.

„N-am daramat niciun Guvern din care am facut parte. Inclusiv guvernul Ungureanu. Il sustin total pe Victor Ponta, uman si politic. Uman, pentru ca suntem prieteni. Este un baiat destept, un bun prim-ministru. Pe de alta parte il sustin politic. Este un guvern bun, poate deveni foarte bun. Nu o spun numai eu, o spun FMI, Banca Mondiala” a spus presedintele UNPR.

Premierul Victor Ponta este urmarit penal de DNA pentru trafic de influenta, fals si spalare de bani.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: