Oprea nu s-a instalat bine si il SFIDEAZA pe Ponta. Merge in emisiune la un inamic al premierului

news

Premierul interimar Gabriel Oprea va participa in aceasta seara, de la ora 21.00, la emisiunea lui Rares Bogdan (Realitatea TV), un binecunoscut adversar al lui Victor Ponta.

„Premierul interimar GABRIEL OPREA la ‘Jocuri de Putere’. Dialog incendiar intre nasul copiilor premierului si principalul critic al lui Victor Ponta din spatiul public”, scrie Rares Bogdan pe pagina sa de Facebook.

„In aceasta seara, de la ora 21.00, premierul interimar Gabriel Oprea vine la ‘Jocuri de Putere’ si face harta pericolelor care ameninta Romania. Afla de la invitatul lui Rares Bogdan daca a existat un razboi Parlament – Presedintie pe tema Strategiei de Aparare, cum a afectat ‘criza genunchiului’ imaginea tarii, ce impact a avut vizita lui Victor ‪Ponta‬ la Baku asupra partenerilor strategici si cum are de gand sa gestioneze impreuna cu presedintele Klaus Iohannis cel mai delicat context geostratetgic de dupa incheierea ‘razboiului rece’.

Ce a vorbit cu seful statului inainte de a fi nominalizat, ce l-a intrebat Klaus Iohannis despre absenta lui Ponta din tara si ce ar face daca ar fi in locul celui pe care l-a inlocuit la Palatul Victoria.

De asemenea, vei afla de la Gabriel Oprea daca are de gand ‪UNPR‬ sa inghita ‪PSD‬, cum il privesc baronii socialisti si cum se traduce ‘interesul national’ in materie de reforma a statului.

Care sunt prioritatile sale? Dar urgentele Romaniei? Cum a reusit sa inlocuiasca, pe post de ‘partid balama’, UNPR-ul lui Oprea, la numai 5 ani de la infiintare, UDMR-ul lui Marko Bella, Verestoy Attila, Gyorghi Frunda, Borbely Laszlo si Kelemen Hunor?”, mai adauga Rares Bogdan.

Victor Ponta si-a exprimat deseori antipatia fata de postul Realitatea TV, catalogat ca „evazionist”, si fata de Rares Bogdan, despre care a spus ca este „ofiter acoperit”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: