Oprea se pregateste de o noua TRADARE. „Indiferent cum il cheama pe presedintele Romaniei, noi sprijinim statul roman”

politica

Presedintele UNPR, Gabriel Oprea, a declarat sambata ca partidul sau a urmarit doar „stabilitatea nationala” si ca in politica „am cautat sa nu jignim pe nimeni”. Gabriel Oprea, care a trecut prin sase guverne pana acum, spune ca sprijina statul roman, „indiferent cum il cheama pe presedintele Romaniei”.

Dupa ce Vanghelie a amenintat ca are „pregatit un loc in celula pentru Oprea si Ponta”, seful UNPR cauta sa fie cat mai impaciuitor.

„As vrea sa verificati in timp daca Gabriel Oprea, vreodata, poate am fost si eu suparat… am cautat sa-mi duc proiectul politic, UNPR, de stabilitate nationala, (…) am cautat sa nu jignim pe nimeni si am cautat sa respect legea. De regula, in toata activitatea mea politica, si am fost si in vreo sase guverne, numele meu nu a fost legat de vreun scandal. De ce? Pentru ca am cautat sa respect legea, sunt jurist, sunt militar si acest lucru vreau sa-l insuflu si aici, tinerilor, sa respecte legea. Eu nu am pomenit, niciodata, nici un nume (…) Nu cred in dusmanii politice, eu cred, eventual, intr-o competitie politica, iar, in problema de justitie, niciodata nu ne exprimam. Justitia o intarim, o sprijinim si cautam ca toti sa respectam legea”, a spus Oprea.

Oprea i-a raspuns si liberalului Ludovic Orban, care a spus la GANDUL LIVE ca nu se vede stand la aceeasi masa cu liderul UNPR, etichetat, intre altele, drept artizanul unor ”operatiuni imorale de racolare de parlamentari”, si pentru Basescu, si pentru Ponta. „V-am spus mai devreme ca UNPR este un proiect pentru tara asta, pentru Romania si indiferent cum il cheama pe presedintele Romaniei, noi sprijinim statul roman. Si o facem si prin acest lucru. Domnul Orban, il cunosc de cand eram prefect acum vreo 14 ani, 15 ani, la Capitala. Bun organizator, un om serios, dar face politica. Si fiecare se exprima cum vrea in politica, cauta, stiti cum e in politica, trebuie sa mai raspunzi, sa critici… Nu ne intereseaza, eu il respect pe domnul Orban, un bun politican, un bun vorbitor, are respectul meu, nu intru in polemica cu domnul Orban!”, a mai declarat Gabriel Oprea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: