Oprea trage o salva de avertisment spre Ponta: „Sunt multe promisiuni NEONORATE”

politica

Vicepremierul Gabriel Oprea, presedinte al UNPR, a afirmat sambata, la Craiova, ca multe din promisiunile PSD din protocolul incheiat cu partidul pe care il conduce au ramas neonorate, insa nu acest lucru este important, relateaza Agerpres.

„Cel mai greu lucru in viata, mai ales in politica, este sa te tii de cuvant. Am multe defecte, dar, printre putinele calitati, sunt un om care m-au dus mintea si puterea sa ma tin de cuvant. De aceea si prietenii si oamenii care nu imi sunt prieteni – ca nu avem dusmanii in politica, doar nebunii au dusmanii – stiu ca, daca promit ceva si bat palma, ma tin de cuvant, mai ales la greu, ca la bine se spune ca toata lumea este cu tine. Toti vor oameni seriosi si de cuvant. E greu in politica sa te tii de cuvant. Normal ca mai sunt multe ramasite, dar, daca esti inteligent, daca ai putere si daca vrei interes national, de exemplu, nu te ciondanesti toata ziua, si te apuci si guvernezi, ca sa faci o treaba buna pentru Romania. Normal ca sunt multe de facut, sunt multe promisiuni neonorate, dar nu asta este important”, a spus presedintele UNPR, intr-o conferinta de presa, raspunzand unei intrebari in legatura cu respectarea promisiunilor PSD fata de UNPR.

Potrivit lui Oprea, UNPR crede in echilibru, stabilitate economica si politica si are in continuare incredere in actualul Guvern si in Victor Ponta. „Deocamdata ne preocupa buna guvernare si cred ca Guvernul a luat masuri foarte bune. Am incredere in actualul Guvern, am incredere in Victor Ponta. (…) Avem o relatie foarte buna cu partenerii de la guvernare”, a sustinut presedintele UNPR.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: