Oprescu s-a IMBOLNAVIT brusc. A fost dus de urgenta la spital

news

Sorin Oprescu, primarul suspendat al Capitalei, a fost dus de urgenta la spital cu o ambulanta, din arestul Politiei Capitalei, dupa ce i s-a facut rau brusc.

UPDATE 21.00 Potrivit avocatului lui Sorin Oprescu, Viorel Mocanu, exista posibilitatea ca oricand primarul suspendat sa fie dus din nou la spital, fie la Floreasca, fie la Spitalul Universitar. Aparatorul edilului a mai spus ca acesta se teme pentru viata lui.

UPDATE 19.40
Primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost transportat inapoi in Arestul Central al Politiei Capitatei, la aproximativ o ora dupa ce fusese dus de urgenta la un spital din Bucuresti, pentru ca se simtea rau.

Oprescu va fi supus unor analize complexe, iar potrivit unor surse citate de B1Tv, starea pe care a acuzat-o fostul edil nu ar avea nicio legatura cu diabetul, boala pe care acesta o are de ani buni. Totodata, potrivit acelorasi surse citate de B1Tv, apropiati ai lui Oprescu spun ca ar putea fi vorba despre un preinfarct.

Sorin Oprescu se afla in arest preventiv dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a respins, pe 14 septembrie, contestatia acestuia in dosarul in care este acuzat de DNA de luare de mita.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: