Oprisan a dat de greu de cand nu mai conduce judetul Vrancea. Si-a scos la vanzare un spatiu comercial de 296 mp din centrul Focsaniului

news

Este posibil ca Marian Oprisan sa nu mai fie atat de prosper financiar, ca in perioada cand era lider al PSD si Consiliului Judetean Vrancea, scrie Ziarul de Vrancea. Primul semnal care poate conduce catre o astfel de concluzie este anuntul de vanzare, postat in geamurile cu vederea catre strada ale proprietatii sale din locatia Alexandru Vlahuta Focsani nr 18, aflata peste drum de cladirea CEC-ului.

Fostul lider al PSD si al Consiliului Judetean Vrancea si-a postat in geamurile cu vederea catre strada un anunt prin care isi face publica intentia de a vinde cei 296 de metri patrati de spatiu comercial, din locatia Alexandru Vlahuta Focsani nr 18.

In luna august, anul acesta, Marian Oprisan a solicitat eliberarea unei autorizatii de constructie pentru a „lipi” sase extinderi de la apartamentele sale aflate peste drum de cladirea CEC-ului din Focsani, Cartierul Bahne.

Inca din anul 2010, actualul vicepresedinte al Consiliului Judetean Vrancea a cumparat de la Primarie doua concesiuni, pe strada Alexandru Vlahuta din Municipiul Focsani unde detine doua apartamente, cu pretul de 76 de euro/mp.

De asemenea anul acesta, alesii locali focsaneni au aprobat in sedinta ordinara de joi, 24 februarie, vanzarea fara licitatie publica, catre Marian Oprisan, a unui teren in suprafata totala de 22 mp, pe strada Alexandru Vlahuta din Focsani .

Acolo, fostul baron de Vrancea detine doua apartamente la parterul unui bloc, pe care voia inca din 2010 sa le transforme intr-un spatiu de birouri.
In 2022, pe cei 22 de mp cumparati, Marian Oprisan a trebuit sa plateasca 1.780 de euro, adica 81 de euro/mp, asa cum au fost evaluate preturile in zona in urma cu mai bine de zece ani.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: