Oprisan a incurcat-o! Pro TV nu ii mai accepta minciunile, Paula Herlo anunta ca va fi dat in judecata

politica

Jurnalista Paula Herlo (Pro TV) a anuntat, marti, ca Marian Oprisan va fi trimis in judecata dupa ce a lansat un val de calomnii la adresa postului. Pro TV a difuzat, duminica, episodul „Vrancea” din serialul „Judete la stapan”.

La o zi dupa difuzarea emisiunii, Oprisan a avut o serie de reactii violente in sedinta de Consiliu Judetean. Dupa ce un consilier PNL i-a reprosat ca institutia pe care o conduce „nu a incasat decat zero virgula ceva la suta din ce trebuiau sa incaseze”, Oprisan a izbucnit nervos: „Bai, cum vaeti tupeul sa veniti cu asemenea populisme, cu asemenea minciuni ieftine, ca la ‘Romania, te iubesc’ dar te mint, ca asa-mi doresc? Acum, de la emisiunea aia, pe bune, mi-a placut foarte mult, lipsea P-ul de la Publicitate platita de Partidul National Liberal. Ca sa nu avem niciun fel de discutii”.

Marti, Paula Herlo a anuntat ca Oprisan va fi dat in judecata.

„Ca sa nu avem niciun fel de discutii, o sa-i trimit oficial domnului Oprisan o adresa in care o sa-i cer dovezi ca aceasta emisiune este platita de PNL. Asta este de fapt tupeul de care vorbeste Marian Oprisan, sa afirmi ceva ce e clar ca nu are cum sa fie adevarat, nu are niciun fel de dovezi. Este comportamentul tip al omului care se simte incoltit. Nu a facut mai nimic.

(…) Am simtit o stare de teroare generala la toti cu care am stat de vorba in Vrancea”, a spus Paula Herlo.

Mai mult despre: ,


Comentarii: