Oprisan, bagat in sperieti de „stapanul” Ciolacu: „Imi retrag candidatura pentru functia de senator”

politica

Marian Oprisan a anuntat miercuri seara ca isi retrage candidatura pentru functia de senator, deoarece pune „interesul si binele comunitatii pe primul loc”.

„In aceasta seara am decis sa imi retrag candidatura pentru functia de senator, desi am beneficiat de totala incredere si sustinere a colegilor mei primari, presedinti de organizatii, consilieri judeteni, consilieri locali si simpli membri PSD. Mai mult decat oricand cred ca in PSD este nevoie de unitate, pentru ca doar uniti putem sa luptam si sa aparam interesele vrancenilor.

Am luat decizia de a-mi retrage candidatura gandindu-ma si la organizatia PSD Vrancea pe care am construit-o cu multa munca si sacrificii, alaturi de toti colegii mei. Este organizatia care timp de 28 ani a castigat majoritatea alegerilor din Vrancea si sunt mandru ca am fost si am ramas cea mai importanta forta politica a judetului! Stiu ca multi dintre colegii mei nu sunt confortabili cu decizia mea, dar mai stiu ca aceiasi colegi pun, de fiecare data, interesul si binele comunitatii noastre pe primul loc. Acelasi lucru il fac eu, astazi!”, a scris Marian Oprisan intr-o postare pe pagina sa de Facebook.

Citeste si: Dat afara de pe lista, Oprisan face rascoala in PSD: „Ciolacu nu e stapan. N-am probleme de cinste si integritate”

Acesta sustine ca va ramane in slujba vrancenilor si va continua sa lupte pentru bunastarea acestora.

„Vrancea este un judet respectat si eu ma angajez sa raman in slujba vrancenilor, si sa continui sa lupt pentru bunastarea fiecaruia dintre ei. Voi continua aceasta lupta impreuna cu toti colegii mei, cu mai multa determinare si indarjire avand in minte exemplul parintelui Steinhardt care spunea ca biruinta nu este obligatorie, insa lupta este”, a precizat Marian Oprisan.

Marti seara, Consiliul Politic Judetean al PSD Vrancea a intocmit o lista de candidaturi pentru Senat si Camera Deputatilor in care Marian Oprisan se afla pe primul loc la Senat.

Tot in cursul serii de marti, intr-o sedinta a Consiliului Politic National al PSD, Angel Tilvar a fost numit presedinte interimar al PSD Vrancea.

Miercuri, presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca listele pentru alegerile parlamentare ale organizatiei de la Vrancea au fost invalidate de Consiliul Politic National al formatiunii si a precizat ca el considera ca nu este oportun ca Marian Oprisan sa candideze pentru Senat.

Mai mult despre: ,

Comentarii: