Oprisan e modest: „Casa mea valoreaza 375.000 de euro, nu 3 milioane. Sunt curat ca lacrima, nu am furat niciodata nimic”

politica

Fostul baron PSD de Vrancea, Marian Oprisan, anunta ca va face plangere penala impotriva lui George Simion, pentru incitare la ura si violenta. Simion s-a filmat in fata conacului lui Oprisan, sustinand ca acesta valoreaza 7 milioane de euro si ca ”singura cale de a curata Romania” este ”confiscarea averilor nejustificate”.

”Ii dau o veste proasta lui George Simion. Nu trebuie sa-si mai minta sustinatorii asa cum o face adeseori. Prin lege, in Romania averile pot fi confiscate daca sunt rezultatul unor infractiuni. Culmea este ca inclusiv Simion a facut plangere penala la Parchet pentru proprietatile familiei mele, rezultatul fiind neinceperea urmaririi penale, deci nevinovatia mea sau al vreunui membru al familiei. De asemea, opinia publica trebuie sa stie ca casa mea, care are doar cinci camere, plan-parter, si am fost sub ancheta DNA 7 ani de zile.

Trebuie sa mai spun ca averea mea si a familiei mele au fost verificate de ANI in permanenta in ultimii sapte ani. Suntem cetateni onesti, curati ca lacrima, nu am furat niciodata nimic si am platit taxe si impozite statului roman la zi.

Pentru faptele lui George Simion, in zilele imediat urmatoare voi depune o plangere la Parchetul General in baza art . 369 CP, pentru incitare la ura si violenta. De asemenea, voi da publicitatii textul actiunii pe care o voi inainta instantei de judecata, unde-i voi cere in instanta diferenta dintre valoarea reala a proprietatii, adica 375.000 de euro si 3 milioane de euro cat sustine George Simion ca ar valora casa in care locuiesc impreuna cu copiii, cu familia si cu mama mea”, a declarat Oprisan pentru G4Media.

Liderul AUR, George Simion, s-a plimbat in Vrancea prin fata casei fostului presedinte al Consiliului Judetean, Marian Oprisan, pe care-l acuza ca a furat pentru a-si construi complexul imobiliar imens pe care-l detine pe numele mamei sale.

„Aceasta este casa lui Marian Oprisan, pusa pe numele mamei lui, muncitoare intr-o fabrica. Casele, ca-s vreo 7, 8, una langa alta, costa undeva la peste 3 milioane de euro. E un complex pe care un bugetar, fie el si presedinte de Consiliu Judetean nu avea cum sa il dobandeasca legal, nici el, nici mama lui, cu toate ca el in declaratii publice spune ‘mama mea sunt eu’. Dincolo de acest zid impozant, in fata caruia noi am mai protestat, este esenta furtului Romaniei din ultimii 33 de ani”, a spus George Simion.

„Hulpavul isi pregateste acum intoarcerea, ca sa fure pentru el, pentru mama lui, pentru secretara pe care a luat-o de nevasta. Contam pe voi ca Marian Oprisan sa nu mai castige nici in Vrancea nici in alta parte, sa nu-si mai bata joc de interesele noastre”, a mai spus Oprisan.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: