Oprisan l-a dat afara din PSD pe un lider local din cauza lui Iohannis: „A distribuit o fotografie trucata cu presedintele”

politica

Un consilier judetean din Vrancea, ales pe listele PSD, a demisionat, luni, dupa ce a redistribuit pe retelele de socializare o fotografie trucata cu presedintele Klaus Iohannis, in care acesta apare in uniforma de ofiter nazist.

”Ca urmare a actiunii personale de a redistribui pe retelele sociale o fotografie trucata cu presedintele Romaniei, consilierul judetean Constantin Guguianu si-a prezentat luni, 14 ianuarie 2019, demisia din demnitatea publica, dar si din calitatile detinute in cadrul organizatiei PSD Vrancea”, a transmis conducerea PSD Vrancea, citata de news.ro.

Totodata, organizatia condusa de Marian Oprisan a mentionat ca PSD Vrancea se delimiteaza de actiunile lui Constantin Guguianu si condamna ferm acest tip de comportament.

Consilierului judetean Constantin Guguianu a redistribuit pe Facebook o fotografie trucata care il infatiseaza pe presedintele Klaus Iohannis in uniforma de ofiter nazist.

Potrivit legii, “confectionarea, vanzarea, RASPANDIREA, precum si detinerea in vederea raspandirii de simboluri fasciste, rasiste ori xenofobe se pedepsesc cu inchisoare de la 3 luni la 3 ani si interzicerea unor drepturi“.

Dupa un val de critici, politicianul a sters de pe contul sau postarea.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: