Oprit in trafic de politisti, un barbat din Satu Mare s-a dat drept alta persoana, pe care o cunostea doar din vedere

news

sofer, amenda, politist, Rutiera calcul gresit

Un barbat din judetul Satu Mare a condus fara permis si s-a prezentat cu numele unei alte persoane atunci cand a fost oprit in trafic de politisti. Acum, el se afla sub control judiciar pentru savarsirea infractiunii de conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

Potrivit cotidianului local PortalSM, un echipaj de politie a oprit pentru control un autoturism pe DJ 109L. La volanul autovehiculului se afla un barbat, care era insotit de iubita si nepoata lui.

In timpul controlului barbatului i-au fost solicitate documentele insa acesta nu a prezentat actul de identitate si nici actele autoutilitarei, afirmand ca nu le are asupra sa. Intrebat care este numele lui, acesta a spus numele unei alte persoane.

Cautandu-l in baza de date, politisti au observat ca persoana din fata lor nu seamana absolut deloc cu cea identificata dupa nume. Ei i-au solicitat sa-si decline numele, numele parintilor si locul nasterii, iar barbatul le-a oferit toate aceste date, referitoare la persoana respectiva. Politistii i-au solicitat sa ii insoteasca la sediul Inspectoratului de Politie. Fiind intrebat daca detine permis de conducere, acesta a spus ca nu.

Barbatul a fost intrebat cine este persoana sub identitatea careia s-a prezentat si de unde ii cunoaste datele personale, dar a precizat ca nu o cunoaste decat din vedere si nu are vreo legatura cu ea.

Masina pe care o conducea era acoperita cu prelata, iar in platforma se afla un ponei care, sustinea barbatul, avea probleme de sanatate, motiv pentru care doreau sa ajunga la medicul veterinar intr-o alta localitate. El le-a spus politistilor ca a condus aproximativ doi km pe drumul public. Afirmatia a fost contrazisa de concubina sa, care a mentionat ca la momentul in care autoutilitara a fost oprita de catre organele de politie tocmai se deplasau spre un targ de animale, pentru a vinde poneiul.

Ajuns la sediul IPJ Satu Mare, barbatul  a negat tot, a spus ca nu a prezentat numele altei persoane, ci si-a precizat identitatea reala. El se afla acum sub control judiciar pentru savarsirea infractiunii de conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

 

 

 

 

 

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: