„Opriti-va, iresponsabililor!”. Serban Nicolae, dupa doar 48 de ore de cand a promis ca „lasa deoparte orice actiuni politice, electorale sau de imagine”

news

Senatorul PSD Serban Nicolae ii ataca violent pe guvernanti si pe presedintele Klaus Iohannis dupa numai 48 de ore de cand a promis ca „PSD, prin toti reprezentantii sai, lasa deoparte orice actiuni politice, electorale sau de imagine”. 

„ABERATII DE CRIZA

1. Vela emite o ordonanta militara care impune recomandari.

2. Costache destituie un manager de spital ca nu a luat masuri de protectie, dar ancheta e inca in desfasurare. In acest timp, la alte spitale, medici, asistente si infirmiere sunt bagati in izolare pentru ca au intrat in contact cu persoane contaminate. Nu e destituit nimeni.

3. Turcan anunta inghetarea anului scolar. Anisie spune ca doamna vicepremier vorbea de alte tari.

4. Citu anunta adoptarea de masuri bugetare si economice foarte urgente ‘probabil in urmatoarele 48 de ore’. Alexandru spera ca angajatorii vor intelege, iar angajatii vor continua sa lucreze de acasa. Costache, Citu si Alexandru sunt inca ministri. Orban e bine, negativ.

5. Iohannis anunta ca se restrictioneaza drastic deplasarea in afara domiciliului, ‘incepand de maine’, in baza unui act care ‘va fi gata pana la sfarsitul zilei de azi’.

Opriti-va, iresponsabililor!”, scrie Serban Nicolae pe Facebook.

Liderii PSD l-au trimis duminica pe senatorul PSD Serban Nicolae sa citeasca o declaratie prin care a sustinut ca pesedistii „lasa deoparte orice actiuni politice, electorale sau de imagine”.

Serban Nicolae, campion la badaranii si mitocanii, a sustinut ca pesedistii isi pun „patriotismul, profesionalismul si implicarea” la dispozitia romanilor.

„In plina criza epidemica si in stare de urgenta, Romania are nevoie de ratiune, responsabilitate, solidaritate si solutii concrete. Partidul Social Democrat, prin toti reprezentantii sai, lasa deoparte orice actiuni politice, electorale sau de imagine. Patriotismul, profesionalismul si implicarea celor din PSD sunt puse integral si prioritar la dispozitia romanilor!

Parlamentul adopta legi, motiuni si hotarari. Intre mijloacele de aplicare a angajamentelor sale publice, Partidul Social Democrat va pune masurile si propunerile sale in motiuni adoptate de Parlament, motiuni constructive, pozitive, dedicate exclusiv intereselor superioare ale romanilor! Acestea nu sunt motiuni de cenzura si nu vor contine declaratii politice, critici sau indicarea de vinovati”, a sustinut Serban Nicolae.

Mai mult despre:


Comentarii: