BOR a cerut promovarea OREI DE RELIGIE pe toate televiziunile. CNA a fost de acord

news

Consiliul National al Audiovizualului a decis in sedinta de astazi sa recomande televiziunilor sa difuzeze trei clipuri publicitare prin care se promoveaza ora de religie in scoli. Asta dupa ce Biserica Ortodoxa Romana a cerut acest lucru printr-o adresa care a fost discutata in sedinta de astazi. Decizia a fost luata chiar sub ochii reprezentantului Bisericii Ortodoxe, vicarul Gabriel Condureanu.

Membri CNA au decis ca vor recomanda tuturor televiziunilor din Romania sa difuzeze sporturile pentru promovarea orei de religie. Spoturile au fost produse de televiziunea de casa a BOR. Printre aceste sporturi este si cel in care apar mai multe vedete in timp ce incearca sa ii convinga pe romani sa isi inscrie copiii la ora de religie.

„Statutul orei de religie in scoala nu s-a schimbat. A aparut insa inscrierea ca modalitate de participare la ora de religie. Noi vrem sa informam populatia cu privire la termenul destul de strans privind inscrierea copiilor la ora de religie”, a spus vicarul Ionut-Gabriel Corduneanu in cadrul sedintei de astazi a CNA.

In promo-urile dedicate orei de religie apar o serie de personalitati printre care Ana Blandiana, Connect-R, Sofia Vicoveanca, Manuela Harabor, Dan Puric, Daniel Buzdugan, Elisabeta Lipa, Dorel Visan sau Vlad Mirita. O parte din aceste spoturi au fost filmate cu echipa de la postul de televiziune Trinitas.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: