Orasul Olgutei Vasilescu. O femeie de 92 de ani a cazut intr-o groapa de doi metri

news

O femeie de 92 de ani a cazut sambata, intr-o groapa din Craiova adanca de doi metri, ea fiind scoasa de pompieri, era constienta si a fost dusa la spital. Politisti au deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj, sambata, politisti din cadrul Sectiei 3 Politie Craiova au fost sesizati cu privire la faptul ca o femeie a fost gasita cazuta intr-o groapa sapata in zona Calea Bucuresti.

La fata locului au ajuns si reprezentanti ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dolj.

ISU a transmis ca groapa respectiva avea doi metri adancime.

„La sosirea echipajelor de pompieri, la locul interventiei au gasit o persoana in varsta de aproximativ 90 ani, cazuta intr-o groapa adanca de circa doi metri. Salvatorii au actionat in prima faza pentru acordarea primului ajutor medical si pregatirea pentru a fi scoasa in siguranta de catre echipajul de interventie sosit la fata locului. Persoana a fost transportata la UPU de catre echipajul SMURD”, a afirmat ISU Dolj.

Politistii au precizat ca victima are 92 de ani, locuieste in zona respectiva si era constienta in momentul cand a fost transportata la unitatea medicala.

In cauza, politistii au intocmit un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si fac cercetari pentru a se lamuri cu exactitate imprejurarile in care s-a produs incidentul.

Mai mult despre:

Comentarii: