politica

„Orban a instalat o guvernare de bodega”. PSD reactioneaza veninos la imaginile cu Orban la terasa in Centrul Vechi

PSD reactioneaza veninos in urma imaginilor cu Ludovic Orban stand la o terasa din Centrul Vechi din Bucuresti. „Orban a instalat o guvernare de bodega”, sustine PSD.

„Guvernul alege sefi in Sanatate dintre liberalii cu ‘scoala vietii’ fiindca asta este resursa liberala in care crede Orban: recrutarea prin turul carciumilor, nu al spitalelor!

Premierul si ministrul Sanatatii se plang ca managementul sanitar este la pamant, dar pun sef de spital un fost patron de #carciuma. Decizia defineste stilul de guvernare al unui premier care n-a facut un tur al spitalelor in timpul pandemiei, ci a ales unul al teraselor din Bucuresti.

Au ales ca director de spital un liberal care declara mandru ca ‘scoala vietii’ e mai importanta decat orice universitate!

Duplicitatea si demagogia PNL impart tara in doua: in vorbe, traim in #Romaniaeducata a lui Iohannis, in fapte, suntem in #Romaniaagramata a lui Grinda&Co.

Orban a instalat o guvernare de bodega care nu are sanse sa-i scoata pe romani din criza, ci mai degraba sa traga toata tara dupa el, sub masa!”, transmite PSD pe pagina oficiala de Facebook.

Premierul Ludovic Orban s-a aflat sambata dupa-amiaza in Centrul Vechi al Capitalei, unde a vizitat mai multe terase, la invitatia reprezentantilor din industria HORECA, pentru a da un semnal de revenire graduala la normal a vietii sociale, cu respectarea conditiilor sanitare, a anuntat Guvernul.

„‘Romania poate reveni la normal cu prudenta si responsabilitate. Am fost bucuros sa constat ca proprietarii teraselor s-au organizat astfel incat sa-si poata desfasura activitatea in conditii sigure pentru clienti’, a declarat Ludovic Orban.

Industria ospitalitatii isi reia treptat activitatea, cu respectarea masurilor de protectie sanitara”, arata un comunicat al Guvernului.

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Share
Published by
Lavinia Popa

Recent Posts

Portugalia nu mai este o problema pentru Europa. Ce poate invata Romania de la o tara care a cunoscut si ea un exod masiv al tinerilor

La zece ani de la plecarea "barbatilor in negru" - managerii internationali ai Comisiei Europene,…

9 ore ago

Primarul Vlad Oprea, declaratii halucinante: „Locuim trei familii in casa de 1.000 mp: eu, mama si o verisoara”. Nu mai stie cate locuinte are pe numele lui

Primarul din Sinaia, Vlad Oprea, a facut declaratii halucinante, luni seara, la Realitatea Plus, incercand…

6 ore ago

Un sofer roman de tir a murit in Belgia dupa ce un capac de canal aruncat de pe un pod a intrat prin parbriz. Cinci belgieni au fost retinuti

Cinci belgieni, dintre care doi minori, au fost arestati si urmeaza sa ajunga in fata…

6 ore ago

Japonia isi protejeaza frumusetile naturii. Cei care doresc sa urce pe Muntele Fuji vor trebui sa se inregistreze in avans

Prefectura Yamanashi din centrul Japoniei a anuntat lansarea unui sistem online care va reglementa numarul…

6 ore ago

Memoriile Angelei Merkel vor fi publicate in noiembrie. Ea este acuzata acum de „greseli fatale” in relatia cu Rusia

Angela Merkel isi va lansa, pe 26 noiembrie, mult asteptatul volum de memorii cu titlul…

7 ore ago