politica

Orban acuza de la Cluj ca aripa Citu pune la cale „smecherii” la congres: „Cer fotografie cu buletinul de vot si cu buletinul tau”

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a afirmat ca la Congresul PNL delegatii sunt indemnati sa faca poza cu buletinul de vot si cu cartea lor de identitate, transmitandu-le celor care vor sa puna la cale acest lucru ca nu vor putea controla niciun vot si delegatii nu vor accepta sa voteze la comanda.

Orban a declarat, sambata, la Cluj-Napoca, faptul ca sunt filiale unde membrii PNL sunt inclusi in delegatie doar daca spun ca voteaza la Congres cu Florin Citu.

„Hai sa nu facem pe naivii, stim foarte bine ca sunt filiale unde inainte de a fi introdusi in delegatie candidatii sunt chestionati daca voteaza cu Citu sau nu, iar daca spun ca nu voteaza cu Citu sansa lor de a intra in delegatie este foarte mica. Chiar si daca spun ca voteaza cu Citu, sunt intrebati daca accepta sa isi fotografieze votul.

Acum au inventat si o alta smecherie, nu mai merge ca stiu ca pe WhatsApp se poate distribui un buletin de vot cu Citu incercuit, acum au inventat si smecheria care, de altfel, a si fost aplicata la un sector al Bucurestiului si vad ca se generalizeaza, nu, tata, nu fotografie cu buletinul de vot, fotografie cu buletinul de vot si cu buletinul tau ca sa se vada ca tu esti cel care a votat si nu ca este o fotografie pe WhatsApp”, a afirmat Orban, citat de news.ro.

El a transmis celor care pun la cale aceste lucruri ca nu vor putea controla niciun vot la Congres.

„Vreau sa le dau un mesaj colegilor mei care gandesc si propaga astfel de lucruri. Renuntati inainte de a fi prea tarziu. La Congres nu veti putea controla niciun vot. Daca dumneavoastra va imaginati ca cinci mii de delegati ai PNL vor veni si vor accepta sa fie in postura de slugi care sa voteze la comanda si la ordin inseamna ca nu cunoasteti Partidul National Liberal”, a transmis liderul PNL.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Bataie in Crangasi. Un om a murit

Trei indivizi s-au luat la bataie, pe Bulevardul Constructorilor din Bucuresti, langa Parcul Crangasi, starnind…

2 ore ago

Incendiu in Muntii Rodnei. Ard sase hectare de teren

Un incendiu a izbucnit, marti seara, in Muntii Rodnei, in apropiere de varful Toroioaga, informeaza…

2 ore ago

Un lider local al partidului de extrema dreapta Alternativa pentru Germania a fost amendat pentru utilizarea unui slogan nazist

Bjoern Hoecke, lider al partidului de extrema dreapta Alternativa pentru Germania (AfD) din landul Turingia…

2 ore ago

Aplicatia de intalniri Bumble isi cere scuze public pentru campania de marketing bazata pe sloganuri anti-celibat

Aplicatia de intalniri Bumble si-a cerut scuze pentru reclamele despre care criticii au spus ca…

2 ore ago

Mostenitorii lui Maradona spun ca trofeul Balonul de Aur scos la vanzare a fost furat si cer oprirea licitatiei

Mostenitorii lui Diego Maradona vor cere un ordin judecatoresc pentru a opri licitatia unui trofeu…

3 ore ago