Orban, anunt negru pentru PSD, nu mai prinde guvernarea: „Nu vom face cu PSD nicio forma de intelegere guvernamentala”

politica

PNL va participa „pe propriile picioare” la alegerile parlamentare si nu va face cu PSD niciun fel de intelegere guvernamentala, potentialii parteneri fiind USR PLUS si cei din Partidul Popular European, a declarat, marti, presedintele liberalilor, premierul Ludovic Orban.

„PNL este cel mai puternic partid din Romania, este un partid care se bucura de cea mai mare incredere din partea cetatenilor si e normal ca PNL participa la alegerile parlamentare pe propriile picioare. Singura certitudine este ca nu vom face cu PSD nicio forma de intelegere guvernamentala. Potentialii parteneri, evident, sunt partenerii din Partidul Popular European si USR PLUS. As prefera o majoritate PNL”, a afirmat Orban, la sediul PNL, intrebat daca partidul va face aliante, intelegeri cu vreo formatiune la alegerile parlamentare.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni seara ca partidul sau va avea cel mai mare numar de alesi locali dupa alegerile locale, iar la alegerile parlamentare va avea ”un scor suficient de bun” incat sa castige alegerile.

”PSD va avea cel mai mare numar de alesi locali, dupa aceste alegeri locale. Suntem in aceeasi parametri”, a afirmat, luni seara la B 1 TV, liderul PSD, Marcel Ciolacu.

Vorbind despre sondajele de opinie care arata ca PSD va pierde alegerile, Ciolacu a afirmat: ”Nu e adevarat. Stiti, inainte de europarlamentare venisera niste sondaje ca PSD castiga cu 38%. Am obtinut 23%. Vom avea un scor suficient de bun astfel incat sa castigam alegerile parlamentare in 6 decembrie”.

In ceea ce priveste alegerile din Capitala, Ciolacu a precizat ca PSD lupta pentru toate sectoarele.

”Ne batem pentru toate sectoarele. In afara de Sectorul 2, unde e Cristi Popescu, candidat nou de primar, in rest, normal, primarii in functie au prima sansa. Nu mai vorbim de doamna Gabriela Firea”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Mai mult despre:

Comentarii: