Orban apara alianta PNL cu USRPLUS: „Asta e singura formula buna pentru Romania”

politica

Presedintele PNL, Ludovic Orban, care s-a aflat sambata, la Timisoara, a raspuns, in cadrul unei conferinte de presa, fostului presedinte al PNL Timis si fost primar al municipiului, Nicolae Robu, care spunea ca asocierea PNL cu USR PLUS este una nociva, Orban fiind de parere ca aceasta ”este singura formula buna pentru Romania”.

”Am condus negocierile din partea PNL, prima oara la alegerile locale, in special la Bucuresti, unde am reusit sa castigam alegerile, iar ulterior, dupa alegerile parlamentare pentru formarea colaitiei. Este o relatie care sufera o permanenta imbunatatire. Intotdeauna intr-o coalitie trebuie asigurata o coeziune a comunicarii si mai ales o coeziune in functionare a coalitiei. Am avut momente grele prin care am trecut, dar asta e singura formula buna pentru Romania”, a declarat Ludovic Orban, citat de news.ro.

Fostul primar al municipiului Timisoara si fost lider al PNL Timis Nicolae Robu a prezentat o lista cu numele care, in opinia sa, ar putea conduce Partidul National Liberal. Robu a precizat ca este obligatorie conditia, pentru noul presedinte al PNL, de debarasare de ”aliatul toxic USR”.

”Iata conditia pe care eu, personal, o consider obligatorie: debarasarea PNL de aliatul toxic USR! Scurt si clar! A fost o greseala asocierea PNL cu socialistii, cu PSD, in 2011, este cel putin la fel de nociva asocierea de-acum, cu neomarxistii, cu USR+PLUS. Acest curent, neomarxismul, este strain de interesele Romaniei, iar exponentii lui, ajunsi in diverse functii, printr-o manipulare fara precedent a oamenilor de buna credinta, aspiranti legitimi la un mai bine pentru comunitatile / tara lor -daca parea posibil, de ce nu?- sau prin negocieri de-o obraznicie iarasi nemaiintalnita sunt de o incompetenta si rea credinta catastrofale! PNL n-are ce cauta alaturi de asemenea oameni si de un asemenea curent!”, a scris Nicolae Robu pe pagina sa de Facebook.

Mai mult despre: ,

Comentarii: