Orban cere SUA sa trateze Ungaria cu mai mult RESPECT. Acuzatii la adresa lui Soros

externe

Ungurii si polonezii merita pe buna dreptate mai mult respect din partea actualilor si fostilor lideri ai Statelor Unite ale Americii, a declarat vineri premierul Viktor Orban, intr-un interviu acordat postului public de radio ungar, relateaza MTI, citata de Agerpres.

Orban a afirmat ca sustine reactia la comentariile lui Bill Clinton a liderului polonez PiS, Jaroslaw Kaczynski, care i-a sugerat fostului presedinte american sa consulte un medic. El a spus ca Polonia si Ungaria, la fel ca restul Europei centrale, au fost tinta unor comentarii negative inca de la inceperea crizei migrantilor, iar acest lucru nu a fost un accident.

„Mai exact, trebuie sa vedem in spate Partidul Democrat si pe George Soros”, a spus el, referindu-se la miliardarul american de origine ungara. Orban a insistat ca Soros a cerut Europei sa primeasca cel putin un milion de musulmani, in timp ce Ungaria a blocat acest plan american pus la cale de Soros.

Referitor la Bill Clinton, fostul presedinte al Statelor Unite, Orban a spus: „Gura este a lui Clinton; vocea este a lui George Soros”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: