Orban a descoperit un pesedist infiltrat chiar la varful PNL: „A iesit din mutenie atunci cand am declansat cel mai dur atac la adresa PSD”

politica

Ludovic Orban a sugerat, miercuri, ca prim-vicepresedintele PNL Iulian Dumitrescu are legaturi neortodoxe cu PSD. Orban a declarat, ironic, ca Dumitrescu „a iesit din mutenie atunci cand am declansat cel mai dur atac la adresa PSD”. Dumitrescu l-a atacat, marti, pe Orban pentru ca a depus plangere penala impotriva lui Dancila.

„Domnul presedinte Orban nu s-a consultat cu nimeni, azi cerand vot de sustinere practic si-a recunoscut greseala, ca nu e diferenta intre persoana fizica si pre;edintele PNL Orban. Nu am comentat decizia, dar e normal sa discuti in partid si apoi sa iei o decizie atat de importanta. In sustinerea lui Ludovic Orban au spus ca plangerea penala e o arma politica ce poate fi folosita. Am spus ca eu nu cred ca poti folosi plangerea penala in tot felul de situatia. Sunt alte institutii care sunt mai vigilente decat o persoana fizica, nu cred ca o persoana fizica poate fi mai vigilenta, oricum s-ar chema ea”, a declarat, marti, Iulian Dumitrescu.

Intrebat, miercuri, despre declaratiile lui Dumitrescu, Orban a avut o reactie taioasa.

”Domnul Iulian Dumitrescu a iesit din mutenie atunci cand am declansat cel mai dur atac la adresa PSD. Il astept sa exprime opinii critice fata de PSD, fata de clica lui Dragnea si a camarilei sale, il astept sa fie la fel de vocal fata de abuzurile guvernului”, a spus Ludovic Orban.

Iulian Dumitrescu are contracte de sute de milioane de lei ci statul. El este senator PNL de Prahova, judetul controlat de timp de peste zece ani de clanul Cosma.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: ,

Comentarii: