Orban, despre Violeta Alexandru: „Loialitate, coloana vertebrala, cuvant, respectul fata de cuvantul dat, pentru munca, pentru devotament, pentru daruire, pentru sacrificiu de sine”

politica

Ludovic Orban a afirmat ca o sprijina pe Violeta Alexandru la presedintia PNL Bucuresti, afirmand ca este o sustinere pentru loialitate, coloana vertebrala, cuvant. Orban a precizat ca a avut un protocol semnat cu Ciprian Ciucu, incalcat de acesta dupa numai o zi. Orban a declarat sambata, in discursul de la conferinta de alegeri a PNL Bucuresti.

„Nu am obiceiul la conferinte de alegeri sa sustin un candidat. In toate conferintele judetene la care am fost nu mi-am exprimat fatis sustinerea pentru un candidat pentru ca in calitate de presedinte PNL am considerat ca este dreptul fiecarui membru al partidului sa aleaga conducerea PNL in fiecare filiala. La aceasta conferinta in schimb imi voi exprima optiunea”, a transmis Orban.

El a explicat de ce o sustine pe Violeta Alexandru.

„In urma cu aproximativ o luna, am inceput discutiile cu Ciprian Ciucu pentru o sustinere reciproca si pentru a identifica o solutie pentru Bucuresti. Discutiile s-au materialiat intr-un protocol, semnat de domnul Ciucu, de inca trei presedinti de filiale de sector: Sectorul 1, Sectorul 3, Sectorul 5 si contrasemnat de mine. La o zi dupa semnarea protocolului, eram la o conferinta judeteana, a venit un coleg care mi-a spus consternat ca Ciucu si-a depus candidatura in prezenta premierului Florin Citu si sustinut de colegii din Sectorul 2 si Sectorul 6. Nu voi da publicitatii acest protocol si nu am vrut sa ma refer la el si nu m-as fi referit niciodata daca acest lucru nu l-ar fi facut Ciprian Ciucu”, a declarat Orban.
Acesta a mai precizat ca sustinerea sa pentru alegerile din PNL Bucuresti merge catre loialitate, coloana vertebrala, cuvant.

„Trebuie sa va spun ca am decis sa va anunt ca sustinerea mea clara este pentru Violeta Alexandru. E o sustinere pentru loialitate, coloana vertebrala, cuvant, respectul fata de cuvantul dat, pentru munca, pentru devotament, pentru daruire, pentru sacrificiu de sine. Este optiunea mea pentru acel om care poate cu adevarat sa ii reprezinte pe toti liberalii din Bucuresti si sa duca PNL spre victorie in 2024”, a mai afirmat Orban, citat de news.ro.

In discursul sau, presedintele PNL a mentionat ca Bucurestiul este dragostea sa si poate deveni o capitala economica si turistica din Europa Centrala si de Est.

„V-as vorbi despre Bucuresti, ce trebuie facut aici. Bucurestiul e dragostea mea, Bucurestiul poate deveni capitala eonomica, administrativa si capitala turistica a intregii Europei Centrale si de Est”, a mai transmis Orban.

Mai mult despre: ,

Comentarii: