politica

Orban, furios in fata PNL-istilor: „Am primit suturi in fund, cutite in spate de la cei pe care i-am ajutat de-a lungul timpului”

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat vineri dupa-amiaza, la sedinta Comitetului Director al PNL Prahova, ca a dat „enorm” in activitatea sa politica, primind in schimb, „suturi in fund” si „cutite in spate”.

„Eu, cand m-am dus la Congres, nu am votat cu un candidat la presedintia partidului pentru ca ma ajuta candidatul la presedintia partidului sa intru in echipa, ghilimele, castigatoare. Cei care ma cunosc stiu ca toate functiile pe care le-am obtinut nu le-am obtinut pe nicio lista, le-am obtinut doar in relatia directa cu baza partidului, pe baza, practic, a muncii, a efortului si a increderii pe care am incercat sa o castig de la oameni fiind la dispozitia lor, fiind prietenos, ascultandu-i.

(…) Eu nu candidez pentru mine. Sunt dupa 31 de ani de activitate politica in care am dat enorm si de multe ori in loc sa primesc, macar asa, o multumire sau o mana de ajutor intr-un moment greu de la cei pe care i-am ajutat de-a lungul timpului, am primit suturi in fund, cutite in spate si de-a lungul timpului oameni pe care i-am tratat ca prieteni nu au mai fost prieteni.

Dar eu am trecut de fiecare data peste lucrurile respective, pentru ca am incredere constanta si de neschimbat in calitatea umana. Din cauza asta va spun, cu mana pe inima, eu candidez pentru PNL si mai ales pentru ca PNL sa-si mentina vocatia pe care a avut-o de-a lungul istoriei, sa fie marele gardian si aparator al intereselor fundamentale ale Romaniei”, a afirmat Orban, vineri dupa-amiaza, in Prahova, la evenimentul de prezentare a motiunii cu care candideaza pentru un nou mandat de presedinte al PNL, citat de news.ro.

Orban s-a descris drept „un copil al PNL”, el aratand ca partidul este familia sa.

Liderul PNL le-a vorbit liberalilor din Prahova despre faptul ca a avut, de cand conduce partidul, doar doua-trei zile de concediu pe an.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Recensamantul din Kosovo, prelungit cu o saptamana

Guvernul kosovar a decis in ultimul moment sa prelungeasca durata recensamantului in curs, primul din…

13 ore ago

Vaticanul inaspreste procedurile cu privire la presupusele „evenimente supranaturale”

Vaticanul a inasprit vineri procedurile de evaluare a evenimentelor supranaturale raportate, cum ar fi Madonele…

13 ore ago

Barbatul care l-a atacat cu ciocanul pe sotul lui Nancy Pelosi, fostul presedinte al Camerei Reprezentantilor din SUA, a primit 30 de ani de inchisoare

Barbatul care a patruns in casa fostului presedinte al Camerei Reprezentantilor din SUA, Nancy Pelosi,…

13 ore ago

New York City a spus ca nimeni nu a fost ranit la arestarile Columbia; dosarele medicale ale studentilor spun altceva

Dupa arestarea studentilor protestatari pro-palestini care ocupau o cladire a Universitatii Columbia luna trecuta, primarul…

13 ore ago

Serbia: Un tren de calatori a intrat intr-un marfar oprit intr-un tunel. Noua oameni au fost raniti

Noua persoane au ajuns la spital, vineri, dupa ce un tren de calatori s-a ciocnit…

13 ore ago