Orban le ofera disidentilor din PSD ocazia de a se razbuna. Viorica Dancila ar putea deveni istorie in scurt timp

politica

PNL este singura formatiune care poate sa schimbe destinul Romaniei si trebuie sa guverneze, a declarat duminica deputata Raluca Turcan, prim-vicepresedinte al partidului, care a anuntat ca liberalii vor depune si in actuala sesiune parlamentara o motiune de cenzura la adresa Guvernului.

„As dori ca prin ceea ce vom decide astazi, sa simtim ca in interiorul PNL creste coeziunea, creste dorinta de combativitate si ca energiile din interiorul PNL se vor concentra pe doua directii. Una, cu care ne luptam, deja, destul de bine in ultima perioada, de contracarare a politicilor PSD, dar, in primul rand, una prin care sa sadim increderea in PNL si sa-i convingem pe toti cei din jurul nostru ca nu exista alta varianta pentru a prelua guvernarea in Romania decat Partidul National Liberal”, a declarat Raluca Turcan in cadrul lucrarilor CN al PNL de la Palatul Parlamentului.

Ea a precizat ca activitatea parlamentara a PNL de la Consiliul National s-a concentrat pe doua directii principale, una dintre acestea fiind de „a sanctiona dur, fara echivoc, ipocrizia, minciuna si incompetenta” actualilor guvernanti.

”Si a doua – de a crea aceasta perceptie ca PNL este gata sa guverneze prin solutiile pe care le are pentru Romania. Prin oamenii pe care ii avem si care sunt dispusi sa puna umar la umar, sa dea decizie buna si corecta in Romania. Si prin faptul ca avem un program politic coerent, european, gata sa asigure Romaniei o dezvoltare solida, o dezvoltare durabila si care atunci cand vorbeste despre cresterea veniturilor, aceasta crestere se si realizeaza si se si simte in nivelul de trai al romanilor”, a declarat Turcan.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: