Orban nu cedeaza santajului PSD si ii lauda pe ministrii care au fost respinsi: „Toti ministrii care au primit vot negativ au un plus”

politica

Premierul Ludovic Orban i-a laudat, marti seara, pe ministrii care au primit aviz negativ in comisiile parlamentare din partea majoritatilor controlate de PSD.

„Apreciez simtul umorului de care da dovada PSD. Nu accept ca ministrii sa fie evaluati de PSD, a dat premieri catastrofali, ministri care au facut de ras Romania. Discernamantul PSD este egal cu zero. Toti ministrii care au primit vot negativ au un plus. Niciun ministru nu a cerut voturile PSD”, a declarat Orban.

Singurii ministri care au primit aviz pozitiv sunt cei de la Aparare si Externe.

Liderul deputatilor PSD, Alfred Simonis, a declarat marti ca PSD va boicota sedinta de investire a Guvernului Orban 2 daca ministrii care au primit aviz negativ nu vor fi respinsi.

„Vom solicita public domnului Ludovic Orban sa faca noi propuneri de ministrii in locul celor care au primit aviz negativ. Daca domnia sa nu doreste, PSD nu se va prezenta la sedinta din 24 februarie pentru investirea Guvernului”, a declarat, marti, liderul deputatilor PSD, Alfred Simonis.

Mai mult despre:


Comentarii: