Orban nu se fereste sa il atace pe Emil Boc: „Nu poate sa-mi dea lectii. A luat PDL de la 41% si l-a dus la 18%”

politica

Presedintele PNL, Ludovic Orban, considera ca primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, nu este in masura „sa dea lectii politice despre managementul partidului” ori ca faca aprecieri cu privire la scorul politic al PNL, el amintind ca Boc a preluat conducerea unui partid care avea 40 la suta in preferintele electoratului, iar acel partid ajunsese la 18 procente din voturile alegatorilor in trei ani.

„M-as feri, in locul domnului Boc, sa dau lectii politice despre managementul partidului si sa fac aprecieri legate de scorul politic, pentru ca Emil Boc a fost presedintele PDL si premier care a luat partidul dupa alegerile prezidentiale – era in jur de vreo 40-41% la alegerile prezidentiale din 2009 – si, din cate imi aduc aminte, in 2012 scorul PDL intr-o alianta, ARD, a fost in jur de vreo 18% ca reprezentare parlamentara.

Asa ca in materie de invataminte si de experiente de leadership politic caut intotdeauna sa invat de la cei care, in exercitarea mandatului de presedinte, chiar au avut rezultate”, a afirmat Ludovic Orban, luni seara, la B1 Tv, citat de news.ro.

Presedintele PNL a precizat ca, atunci cand cauta sa invete, incearca sa faca acest lucru „de la cei care au performanta”.

In aceeasi emisiune, presedintele PNL a aratat ca partidul a obtinut, in 2020, cel mai bun scor din ultimii 30 de ani in ceea ce priveste reprezentarea parlamentara.

Mai mult despre: ,

Comentarii: