politica

Orban prezinta lista fake news-urilor si „mizeriilor” PSD din ultima saptamana: „PSD si-a pierdut simtul ratiunii”

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a prezentat luni o lista a fake news-urilor lansate de PSD in ultima spatamana. „Disperarea PSD ne arata foarte clar ca acest partid n-a invatat nimic din ultimii ani, ca si-au pierdut complet busola”, a spus Orban.

”Constat in ultimele zile ca PSD si-a pierdut simtul ratiunii si au dat drumul unei campanii in care manipularea, minciuna, deziformarea sunt practicate pe scara larga. Vreau sa dau cateva mesaje simple pentru a demonta mizeriile lansate de PSD in spatiul public.

Le spun bunicilor ca PNL are ca obiectiv cresterea pensiilor si le garantez ca nu se va atinge nimeni de veniturile lor. In ceea ce priveste salariile: niciun angajat nu trebuie sa se teama ca ii scade salariul, din contra, in aceasta saptamana finalizam analizele pentru a creste salariul minin.

De asemenea, guvernul PNL are ca obiectiv prioritar constructia de spitale noi, in special a spitalelor regionale, pentru care exista finantare de la buget. Cei care n-au reusit sa construiasca spitale, cei de la PSD, au lansat minciuni gogonate in spatiul public si au spus ca PNL vrea sa inchida spitale. Nici vorba despre asa ceva”, a declarat Ludovic Orban, luni, dupa sedinta BPN al PNL.

„PSD si-a pierdut complet busola, minte cu nerusinare si continua sa foloseasca pe unde mai poate institutii publice. Ati vazut cazul CEC de la Dolj, in care filiala Dolj a CEC a dat pensii la nivelul pensiilor din luna august, desi dadusera in octombrie pensiile la valoarea rezultata in urma cresterii punctului de pensie de la 1 septembrie. Eu nu cred ca este un accident, pentru ca aceasta greseala a dus la o intreaga campanie in judet privitoare la faptul ca PNL si Guvernul PNL taie pensiile. Am solicitat ministrului Finantelor sa ceara conducerii CEC destituirea acestui director, responsabil pentru o asemenea grava eroare”, a mai spus Orban.

El a informat, totodata, ca i-a cerut ministrului Transporturilor, Lucian Bode, sa trimita Corpul de control pentru a „elucida imprejurarile care au dus la campania dusa de postasii din judetul Vrancea”, respectiv „raspandirea de minciuni ca, in cazul in care presedintele Iohannis va castiga alegerile, vor fi taiate sau nu se vor da pensiile la nivelul actual”.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Recensamantul din Kosovo, prelungit cu o saptamana

Guvernul kosovar a decis in ultimul moment sa prelungeasca durata recensamantului in curs, primul din…

10 ore ago

Vaticanul inaspreste procedurile cu privire la presupusele „evenimente supranaturale”

Vaticanul a inasprit vineri procedurile de evaluare a evenimentelor supranaturale raportate, cum ar fi Madonele…

10 ore ago

Barbatul care l-a atacat cu ciocanul pe sotul lui Nancy Pelosi, fostul presedinte al Camerei Reprezentantilor din SUA, a primit 30 de ani de inchisoare

Barbatul care a patruns in casa fostului presedinte al Camerei Reprezentantilor din SUA, Nancy Pelosi,…

11 ore ago

New York City a spus ca nimeni nu a fost ranit la arestarile Columbia; dosarele medicale ale studentilor spun altceva

Dupa arestarea studentilor protestatari pro-palestini care ocupau o cladire a Universitatii Columbia luna trecuta, primarul…

11 ore ago

Serbia: Un tren de calatori a intrat intr-un marfar oprit intr-un tunel. Noua oameni au fost raniti

Noua persoane au ajuns la spital, vineri, dupa ce un tren de calatori s-a ciocnit…

11 ore ago