politica

Orban, prima critica deschisa la adresa Guvernului Citu. Nemultumit ca magazinele se inchid la ora 18.00

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, vineri, la Petresti, judetul Dambovita, ca Guvernul ar trebui sa reflecteze asupra deciziei inchiderii magazinelor la ora 18,00, masura aplicata in anumite conditii de incidenta.

„Trebuia sa existe o argumentatie, care sa fie facuta pe baza unei fundamentari. De exemplu, cand am luat decizia de a inchide evenimentele, nunti, botezuri, mese festive, a fost pe baza analizelor pe care le-am avut din anchetele epidemiologice care stabileau ca prima cauza pentru imbolnaviri, pentru raspandirea virusului erau la aceste evenimente si atunci am luat decizia sa suspendam o perioada derularea acestor evenimente.

Si asta, in privinta oricarei masuri de protectie sanitara care presupune o anumita restrictie, trebuie sa existe o fundamentare. Stiu cine a propus masura, nu am vazut in spate fundamentarea si, acum, evident ca Guvernul decide, dar trebuie sa reflecteze asupra, cel putin, a acestei masuri”, a spus Orban, citat de Agerpres.

Presedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban, presedinta Senatului, Anca Dragu, Ambasadorul Italiei la Bucuresti, Marco Giungi, oficialitati judetene au participat, vineri, la Petresti, la inaugurarea fabricii Iveco Defence Vehicles. Fabrica va asambla autocamioane pentru Armata Romana.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Ieseni, vi se pregateste ceva: senatoarea Diana Sosoaca se gandeste sa candideze la primaria orasului Iasi

In timpul sedintei Consiliului Local Iasi, desfasurata ieri, s-a produs un incident in care au…

4 minute ago

Compania Lego a cerut politiei californiene sa nu mai adauge capete de piese Lego pentru a acoperi chipurile suspectilor de infractiuni

Un departament de politie din sudul Californiei a fost somat de compania de jucarii Lego…

20 de minute ago

Retea mafiota din Romania, arestata de FBI dupa ce a furat milioane de dolari prin clonarea de carduri

Procurorii din California sustin ca mafia romaneasca a dat o noua infatisare unei vechi escrocherii…

34 de minute ago

Columbia a expulzat mai multi diplomati argentinieni, dupa ce presedintele Argentinei, Javier Milei, l-a numit pe omologul sau columbian „asasin” si „terorist”

Columbia a ordonat miercuri expulzarea unor "diplomati din ambasadei Argentinei" la Bogota dupa o serie…

49 de minute ago

Seful spionajului rus a vizitat in secret Coreea de Nord, pentru a discuta „probleme de securitate” cu regimul Kim Jong Un

Seful Serviciului rus de Informatii Externe (SVR), Serghei Nariskin, a vizitat Phenianul la inceputul acestei…

O oră ago