Categories: externe

Orban tuna si fulgera impotriva politicii UE fata de MIGRANTI: „Mase mari vor veni si din Africa”

Premierul ungar, Viktor Orban, a criticat din nou politica imigrationista a UE, afirmand ca mase mari de migranti din Africa vor navali peste Europa in urmatoarele decenii.

Orban a spus, in fata Parlamentului, ca, daca un numar mare de migranti vor fi lasati sa intre in UE, natalitatea mai mare din randul musulmanilor va face „Europa de nerecunoscut”.

Orban a mai spus ca gardurile pe care tara sa le-a ridicat la frontierele de sud cu Serbia si Croatia, pentru oprirea afluxului de migranti, sunt o dovada a incapacitatii Bruxelles-ului de a rezolva criza imigrationista. Orban a spus ca, astfel, aceste probleme trebuie sa fie rezolvate de fiecare natiune in parte, noteaza Darik News care citeaza Associated Press.

Opozitia Ungariei asupra cotelor de refugiati impuse de UE statelor membre se asteapta a fi confirmata si intarita de votul popular dat in cadrul unui referendum ce va avea loc pe 2 octombrie, a incheiat Orban.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:
Anghel Liviu

Recent Posts

Dupa tentativa de asasinare a premierului slovac Fico, si omologul sau polonez, Donald Tusk, a primit amenintari cu moartea

Premierul polonez Donald Tusk a scris joi pe X ca a primit amenintari cu moartea…

29 de minute ago

SUA nu accepta ca presedintele Xi Jinping sa-si consolideze legaturile atat cu Occidentul, cat si cu Rusia: „China nu poate avea si untul, si banii pentru unt”

Washingtonul nu este de acord ca presedintele chinez Xi Jinping sa "joace pe doua terenuri",…

44 de minute ago

Israelul confirma ca doi dintre muncitorii thailandezi luati ostatici de Hamas pe 7 octombrie au fost ucisi

Armata israeliana a anuntat joi ca doi thailandezi, muncitori agricoli dintr-un kibbutz atacat de Hamas…

59 de minute ago

Revolta a politistilor, cum sunt amenintati de interlopi din Prahova: „Dai de belea cu mine daca ma mai deranjezi pana la 10 seara” – Video

Imagini revoltatoare ale modului in care doi politisti sunt amenintati de un grup de interlopi…

9 ore ago

Inteligenta Artificiala, antrenata cu episoade din „Prietenii tai” si „Teoria Big Bang” pentru a invata sa detecteze sarcasmul

Nu conteaza ca poate trece examenul de barou, poate trece testele medicale si poate citi…

14 ore ago