Orban: „Unii colegi imi spun Duracell. Baza PNL este intr-o proportie zdrobitoare alaturi de mine”

politica

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a afirmat ca este un lider cunoscut, cu o cota de incredre foarte importanta, mentionand ca baza partidului este intr-o proportie zdrobitoare alaturi de el. Orban a mentionat ca unii colegi ii spun ”Duracell” pentru puterea sa de munca.

Orban a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa sustinuta la Braila, ca a indemnat toti liderii PNL sa faca o campanie pozitiva.

“Eu am indemnat toti membrii PNL aflati in competitie sa faca o campanie pozitiva, in care sa evidentieze atuurile pe care le au, sa prezinte viziunea, proiectul si sa evite sa dea declaratii caustice sau critice la adresa colegilor de partid pentru ca la finalul acestei competitii toti suntem in continuare membri ai PNL si va trebui sa construim impreuna viitorul”, a afirmat Orban.

El a precizat ca este un lider foarte cunoscut, cu o cota de incredere importanta.

“Ma cunosc foarte bine, sunt un lider foarte cunoscut, sunt un lider care are o cota de incredere foarte importanta, sunt un om care inteleg foarte bine nevoile Romaniei si sunt un om care cunosc foarte bine PNL, iar viziunea, strategia pe care o propun PNL va fi una castigatoare care sa ne permita in anul 2024 PNL sa ramana principalul partid din Romania”, a transmis liderul PNL.

El a mentionat ca sunt colegi pe care i-a sustinut si promovat, dar care nu ii sunt alaturi la congres.

“Faptul ca astazi sunt colegi ai mei care au colaborat cu mine, care au fost sustinuti de mine pe diferite functii si pe diferite pozitii, oameni, colegi in care am investit, sigur ca este un lucru care ma afecteaza pentru ca la unii dintre ei nu mi-as fi pus o singura secunda problema sa nu fie alaturi de mine. Ce ii determina in optiunea lor este problema fiecaruia”, a transmis Orban, citat de news.ro.

El considera ca in PNL nu trebuie sa existe delictul de opinie.

“In PNL nu are voie sa existe delictul de opinie. Fiecare om are optiune, are preferinte si le exprima si le manifesta, actioneaza conform acestor preferinte si nu trebuie sa existe. Acelasi lucru il cer si celor care sunt in echipa de sustinere a lui Florin Citu, sa se poarte la fel, sa nu ii discrimineze pe membri, sa nu ii trateze diferit pe cei care ma sprijina pe mine, cum la fel nici eu nu ii tratez in mod discriminatoriu pe cei care au alta optiune decat optiunea mea”, a mai declarat presedintele PNL.

El sustine ca baza PNL este alaturi de el intr-o proportie zdrobitoare.

“Baza PNL este intr-o proportie zdrobitoare alaturi de mine si asa este normal. Iar pana la urma vointa bazei PNL oricat de mult se va incerca sa fie influentata si determinata prin alte mijloace parghii administrative sau de alta natura, pana la urma vointa bazei partidului se va simti si la alegerea conducerilor judetene, se va simti si la congres”, a mai transmis Orban.

El a precizat ca unii colegi ii spun Duracell pentru puterea sa de munca.

“Stiti cum imi mai spun unii colegii, apropo de tractiune? Duracell. Apropo de putere de tractiune, chiar am putere de tractiune, de la 7 dimineata pana la 12 noapte. Sunt un om care muncesc enorm, un om care am capacitatea de a duce la bun sfarsit toate obiectivele pe care le stabilesc”, a explicat Orban.

Congresul PNL are loc in 25 septembrie, pana acum anuntandu-si candidaturile Ludovic Orban si Florin Citu.

Mai mult despre:

Comentarii: