Ordin de la Bucuresti, jandarmii si-au facut brusc aparitia pentru a-i intimida pe protestatarii din Sibiu. A fost trimis si un utilaj care sa-i bruieze – Video

news

Jandarmii din Sibiu i-au legitimat, marti dimineata, pe tinerii care protesteaza de peste 22 de ore in fata sediului PSD. Jandarmii au aparut la scurt timp dupa ce mai multe publicatii nationale au inceput sa relateze despre protestul maraton al sibienilor.

Peste 30 de tineri au ramas peste noapte in fata sediului PSD, intr-un protest fara precedent fata de actiunile majoritatii parlamentare. Dupa ce in presa si pe Facebook au inceput sa se distribuie informatii de despre actiunea lor, jandarmii s-au prezentat in numar mare, marti dimineata, pentru a-i legitima. Mentionam ca si in timpul noptii au fost prezenti cativa jandarmi care au dialogat cu protestatarii, insa au fost foarte prietenosi.

„Sa le transmiteti superiorilor ca actiunile astea ne motiveaza si mai tare, nu ne intimideaza”, le-a spus un protestatar.

La scurt timp dupa aparitia jandarmilor, langa locul in care se afla protestatarii a sosit si un utilaj extrem de zgomotos care a inceput sa inlocuiasca bariera. „Fix astazi s-au apucat sa repare aici ceva care functiona perfect”, au constatat protestatarii.

„Intr-un mod cu totul neasteptat, in dimineata asta se pare ca bariera de acces in Piata Mare s-a stricat, iar acum, fix in fata sediului PSD, se fac lucrari de reparatii. A fost trimisa o echipa cu trei muncitori, cu tot cu un escavator, parcat elegant in fata sediului PSD, acolo unde la ora 12 va avea loc flashmobul impotriva subjugarii Justitiei de catre coalitia PSD- ALDE. Subtil.

Cu toate astea, nu cedam! Suntem aici de peste 22h, haideti! Iar la 12, cat mai multi, in fata sediului PSD, pentru a le transmite clar: Justitia trebuie sa ramana independenta. Nu vrem sa fim o natie de hoti!”, scriu protestatarii.

Tinerii au de gand sa ramana in continuare in fata sediului PSD, este de asteptat ca numarul acestora sa creasca semnificativ.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: