news

Ordin de la varful PSD: „Ingropati valiza din Teleorman”. Ce (nu) scrie propaganda PSD: „Documentele sunt false”

Principalele televiziuni si publicatii din corul de propaganda al PSD nu au difuzat nicio informatie despre valiza gasita de Rise Project in Teleorman. Valiza contine mii de documente, fotografii si inregistrari video referitoare la actionarii Tel Drum si la familia Dragnea.

Antena 3 nu a difuzat nicio stire despre miile de documente legate de Tel Drum. Singurul document „incendiar” pe care l-a gasit Antena 3, sambata noapte, este unul legat de Augustin Lazar.

Nici Romania TV, un alt post TV obedient PSD, nu a prezentat vreo informatie legata de informatiile celor de la Rise Project, insistand in schimb pe „abuzurile” DNA.

DC News, site detinut de Bogdan Chirieac, nu a scris nici acesta nimic despre continutul compromitator la adresa lui Dragnea din valiza de la Teleorman. Mai mult, Val Valcu, actionar la DC News, a declarat sambata noapte la Realitatea TV ca documentele „sun falsurri”.

stiripesurse.ro, un alt site apropiat de PSD, a prezentat doar o stire seaca, in conditiile in care orice alt subiect de interes este amplificat la cote „atomice”, „nucleare” si „explozive”.

Urmareste-ne si pe:
Ovidiu Albu

Share
Published by
Ovidiu Albu

Recent Posts

Momentul in care Robert Fico este impuscat in plina strada, surprins intr-o filmare cu telefonul – VIDEO

Momentele socante in care premierul Robert Fico a fost impuscat la Handlova, dupa o sedinta…

14 minute ago

Greva in curtea in curtea lui Ciolacu. Angajatii guvernului intra in greva de vineri, nemultumiti ca nu li se maresc salariile cu 30%

Liderul de sindicat al functionarilor din cadrul Guvernului anunta ca acestia vor intra in greva…

3 ore ago

Barbatul care a atentat la viata premierului slovac Fico este poet, membru al Uniunii Scriitorilor din Slovacia. El are 71 de ani

Presa slovaca a relatat ca atacatorul care a tras cinci gloante asupra premierului Robert Fico…

21 de minute ago

Atlantic Council si SNSPA au organizat dezbaterea “Security and stability for the Black Sea region”

Miercuri, 15 mai 2024, Atlantic Council si Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative (SNSPA)…

28 de minute ago